2019.03.28. 17:38:58 9463 283

Tavaszt idéző húsvéti dekorációk
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavasz és a húsvét kéz a kézben járnak. Az év többi részében ételként funkcionáló tojás pedig főszereplővé, igazi műalkotássá válik. Ilyenkor szívesen gyönyörködünk a színpompás virágokban is, így nem csoda, ha az asztalunkat és az ajtónkat ezekhez hasonló dekorációs elemek díszítik.

Húsvéti tojás és barka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvéti tojás és barka

Az otthoni tojásfestés hangulata kedvez más, csináld magad elfoglaltsághoz. Használd ki az ihletet és csinosítod ki otthonodat! Nézzük, milyen apróságokat tehetsz ki a húsvéti tojáskoszorú mellé:

Tojáshéj gyertyatartók

A festett tojáshéjak megfelezésével gyertyatartókat kapunk, amik fehér vagy citromsárga kis teamécsesek vidám tartójává válnak.

Papírvirágok

Egy kevés fantázia és pár fehér/színes muffin papír felhasználásával kedves virágokat készíthetünk. Egy ollóval vagdossuk be a papírt a kívánt sziromforma eléréséig, majd alakítsuk ki a virág közepét. Fel is fűzhetjük vagy fel is ragaszthatjuk a virágainkat. Ha pedig vázába tennénk, akkor krepp papír csíkokkal, illetve szalaggal körbetekert vagy zöld színű drótból készíthetünk szárat is.

Rusztikus vázák

Gyűjts össze 4-6 db egyforma szörpös üveget, amiket két sorba rendezés után színes szalaggal, csipkecsíkkal vagy natúr zsineggel köss körbe. Másik ötletünk egy fás váza, amit egy tetszőleges alakú „tartály” ágacskákkal való körbepakolása eredményez. A rögzítsd az előzőekhez hasonlóan. A DIY-papírvirágok is jól mutatnak bennük, nemcsak az igaziak.

Cseréppiramis

A többszintes kör alakú süteményestálak remek lehetőséget kínálnak az apró cserepek elrendezésére. Pozsgásokat, fűszernövényeket és a tavasz gumós virágait vegyítve igazán élettel teli kompozíció jön létre! A cserepeket a neked tetsző pasztellszínnel fesd le, vagy pöttyözd ki, de jópofa az is, ha a cserép valamelyik részét színes hímzőfonallal tekergeted be.

Rendhagyó ajtódísz

Nem szeretnél mindenki máséhoz hasonló hagyományos koszorút az ajtódra tenni? Keress narancssárga (mű)virágot, például tulipánt, és fogd úgy csokorba, hogy lefelé fordítva egy sárgarépát formázzon. A zöldjéhez használhatsz igazi petrezselymet, de bármilyen arra hasonlító dísznövény is megteszi. Egy széles zöld szalaggal rögzítsd a vidám, répa alakú díszt.

Forrás: goodhousekeeping.com5

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...