2016.01.08. 20:26:37 4657 156

Tátogó sztárokkal szórakozik Jimmy Fallon és Amerika!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jimmy Fallon és a hollywoodi sztárok most éppen arra vetemedtek, hogy híres dalokat tátogjanak el és parodizáljanak. A dolog annyira bejött, hogy csak a youtube-on tízmilliók nézik őket. Mi tagadás, valóban nagyon viccesek! A Lip Sync Battle a Tonight Show-ban azaz a "Tátogó csata" hatalmas siker lett, nem csodálkoznánk, ha hamarosan itthon is átvennék az ötletet.

Lip sync battle | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lip sync battle | fotó via youtube.com

Nekünk ők tetszettek a legjobban:

Dwayne Johnson's Shake It Off vs Jimmy Fallon's Jump In The Line

Tom Cruise a Weeknd felvételét énekelte

Anne Hathaway Wrecking Ball

Anna Kendrick az amerikai Comedy Centralon

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...