2018.02.11. 17:47:45 9989 246

Tartsatok szünetet! – Szükség van rá egy barátságban is?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, hogy az ember élete úgy alakul, hogy a korábban fontos dolgok, találkozók, dátumok, és gyakran személyek is kissé háttérbe szorulnak. És van, hogy ezek a személyek éppen a legjobb barátaink. Vagy akkor ő, ők már nem is a legjobbak? Esetleg csak idő kell, hogy megújuljon a barátság?

Összeveszés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összeveszés

Bevallom őszintén, nekem is volt olyan időszakom, amikor egy-egy személy jelenlétét nehezen viseltem az életemben. Ráadásul olyanét, akivel korábban szinte minden titkunkat megosztottuk egymással. Én sem igazán értettem, miért van ez? Talán nagyon másfelé ment az életünk, és egyikünk sem vette ezt észre. Vagy nem akarta észrevenni, sem a problémát, sem a kiváltó okot. De még a jeleket sem, hogy itt bizony baj van. Pedig ha odafigyelünk az intő jelekre, akkor talán megelőzhető a barátság megszakadása!

Vedd észre!

Ha a következő érzéseket tapasztalod, tapasztaljátok, érdemes beiktatni egy kis szünetet a barátságotokba.

Már nem is olyan vicces…

Míg korábban szinte fetrengtél a legjobb barátnőd viccein, most már gyakran csak egy félmosolyra, vagy még annyira sem futja? Nem csak a poénokat, a barátságotokat is érdemes lenne felfrissíteni.

Ha nehezen viseled…

Már megint késik? Pedig külön meg is kérted, hogy érjen oda a megbeszélt találkozóra, de valamiért megint nem sikerült neki? Ha egyre nehezebben tolerálod ezeket a dolgait, bizony érdemes elgondolkodni egy kis szüneten…

Ő csak beszél, és beszél…

… és már megint olyan dologról, ami Téged egyáltalán nem érdekel. Valószínűleg kicsit más szakaszban van az életetek, emiatt más lett az érdeklődési körötök, amit Te egy pöttyet nehezen viselsz.

Véletlenül nem veszed észre…

Persze, nem őt, hanem mondjuk, ha hív, vagy üzenetet ír. És van, hogy visszahívni is „elfelejted”… Ha szeretnéd megmenteni a barátságotokat, „pihenjetek” kicsit…

Lehúzza a kedved?

Persze, egy barátság arról is kell, hogy szóljon, hogy meghallgatjuk egymás gondjait, de állandóan a másik sirámait hallgatni…? Kicsit fárasztó, és ráadásul lehúzza a Te kedvedet is…

Elfogyott…

Volt, hogy el sem tudtad képzelni, hogy nem beszéltek végig egy fél napot, vagy jópár órát? Most pedig gondolkozni kell egy-egy témán, kérdésen, hogy mit is mondjatok egymásnak? Hajjajjj…

Forrás: http://www.miss.at/home/lifestyle/leben/5348774/Auszeit_6-Anzeichen-dass-du-eine-Pause-von-deiner-BF

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...