2015.07.18. 20:06:20 8818 192

Táncos gyorstalpaló kezdő fesztiválozóknak – Vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fesztiválozni jó volt, jó van, és jó is lesz. A nagyközönség újra felfedezte magának. Mert az élőzene jó. Mert van valami felemelő abban, hogy hajnalban, a fejed búbjáig porosan, izzadtan, fáradtan még mindig táncolsz valahol. Mert visz magával a többiek lendülete, jókedve.

Fesztivál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fesztivál

Apropó, tánc!

Ezzel néha bajban van az ember, pláne egy fesztiválon!:-) Mert annyiféle zenei stílus keveredik ilyenkor! Az egyik füledbe dallamos muzsika szól, a másikba kemény rock, de mindkét füleddel érzékelsz még valami, egyesek által csak zajnak nevezett „tuctuc” melódiát. Mégis, hogy mozogjon ilyenkor a kéz, a láb, a csípő?

Figyelj, és tanulj!

Szerencséd van, mert mi most mutatunk néhány tuti lépést, lelkes amatőr táncosok segítségével. Így ropd Te is, ha fesztiválozni készülsz!:-)

Különböző stílus, azonos lépések

A videón szereplő fiatalembert nem kell bemutatni. Táncstílusa egyedi. Láthattuk már a videót különböző zenei aláfestéssel, de az eredeti az igazi.:-)

Forrás: index.indavideo.hu

Ami mindenhol bevethető

Vízparti fesztiválokra a legideálisabb, mint a mellékelt ábra is mutatja, tapadnak rá a csajok! Nem kell hozzá más, mint egy strand, egy óriási magnó, egy színes hátizsák, cuki napszemcsi és higanymozgás. Ja, és itt a szabályt erősítő kivétel: egy”fecske” igenis csinálhat nyarat!:-)

Hát ki ez a fiú?

Fogalmunk sincs, de elképesztően ropja! Na, ezt csináljátok utána!:-)

Ahol már a biztonsági őr is rákezd…

… ott aztán durva nagy buli van!:-)

Azért a lányok is tudnak ám!

Méghozzá nem is akárhogy!;-)

Összeállította: ssz

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...