2017.09.21. 12:07:56 8584 243

Szuperkönnyű otthoni praktikák hajbajokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azok a hölgyek, akik szeretnék, hogy dús, fényes és elsősorban hosszú hajuk legyen, biztosan nehéz szívvel ülnek a fodrászszékbe a töredezett hajvégek miatt.

Egészséges haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges haj

Az alábbi praktikákkal két legyet üthetünk egy csapásra, ha először megerősítjük hajszálainkat, utána pedig adunk nekik egy extra löketet a növekedéshez.

A töredezett hajvégek ellen

Egyetlen egy alapanyagból nyerhetünk hajerősítő szérumot és pazar pakolást az arcbőrünkre, és ez nem más, mint a répa!

100% répalé az erős hajért: csak masszírozd bele a hajtövekbe, és spriccelős flakonból fújj a hajvégekre is, majd csavard fel a hajad, míg a szer hat. Hatóidő 20 perc, utána mosd ki a hajadból. S hogy addig arcbőrünk is megszépülhessen, áztass be egy fátyolmaszkot a répalébe, majd helyezd ezt az arcodra.

Egy dologra vigyázz használat közben: a répa leve narancssárga foltokat hagyhat, ezért takard le a ruhádat egy régi törölközővel a kúra alatt. Világos hajon - 1-1 tincs végére fújva - tennék egy próbát, nem színezi-e el a hajszínt!

Hajnövesztő szérum házilag

Amennyiben sikerült megerősítened, egészségessé tenned hajkoronádat, jöhet a növesztés:

Kb. 1,5 dl tökmagolajhoz keverj 10 csepp borsmenta olajat. A kapott keveréket vidd fel az ujjaiddal a hajtövekhez, és masszírozd bele a bőrödbe. Ha 1-2 naponta megismétled, akkor 2 hét alatt több centit is nőhet a hajad!

Forrás: http://pretty.tk @farahdhukai

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...