2015.06.20. 18:30:10 13169 297

Színezd újra – Színes falak, vidám élet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki a fehérre szavaz, mert „Ahhoz minden passzol”. Más el sem tudná képzelni az életét színes falak nélkül. Mert a színek jókedvre derítenek. Vagy intim hangulatot varázsolnak, szűkítik a teret. Vagy épp nagyobbá varázsolják. Nap nélkül is napsugarassá teszik otthonod. És még megannyi csoda köszönhető nekik.

Színes fal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Színes fal

Érdekes dolgokat hoznak elő belőlünk a színek, így nem mindegy, milyen színű otthon a fal a szobában, nappaliban, illetve a lakás egyéb helyiségeiben. Itt a nyár, a nagy változtatások ideje! Ezekre figyelj, ha festés előtt állsz.

Befolyásolnak

Ahogy belépsz valahova, a fal színei megváltoztatják hangulatod, emlékeztetnek valamire. A sárga színről a meleg, a Nap jut eszedbe, míg a kékről a tenger, vagy az ég nyugalma. Egy „izgató” vörös pedig a tüzet juttatja eszünkbe. Az élénk színek, mint a zöld, a jó hangulatot árasztó sárga, vagy a vörös, felráznak, utóbbi inspirál is. A kék pedig megnyugtat.

Mit szeretnél?

Mielőtt aktuális hangulatod szerint döntenél, milyen legyen a falak színe, gondold végig, milyen hangulatot szeretnél az otthonodba? Mit szeretnél érezni, ha hazaérsz: „világos”megnyugvást, vagy körülölelő „sötétséget”, ahol elbújhatsz a Világ elől? A lényeg, hogy jól érezd magad otthon!

Egy kis kompromisszum

Ha már tudod, hogy milyenek lesznek a falak, már csak azt kell kiderítened, vajon annak melyik árnyalata illik majd a Te otthonodhoz? Hiszen a színek befolyásolhatják a terek nagyságát, „magasságát” is.

Nyugodtan kombinálhatsz is!:-)

Nem fontos egy helyiségen belül egy színnél leragadnod. Kombinálhatod is őket, csak arra figyelj, hogy passzoljanak egymáshoz a kiválasztott árnyalatok.

Forrás: schoener-wohnen.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...