2016.09.12. 16:11:55 11053 224

Szeptemberi mozipremierek: Bridget-től Sullyig – ezt érdemes most megnézni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeptemberben is kellemesen telhet az idő a moziban, hiszen az új premierek minden korosztály, és a legínyencebb néző igényeit is kielégíthetik. Ha komolyabb filmre, egész estés mesére vagy könnyed szórakozásra vágysz, akkor is lesz miből választanod.

Bridget Jones babát vár | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bridget Jones babát vár | fotó via youtube.com

Bridget Jones babát vár – szeptember 15.

Bridget Jones, az örök szingli, Bridget Jones a lúzer, Bridget Jones, a karakter, aki mindannyiunk arcára mosolyt varázsol, mert Bridget Jones gyakorlatilag bármelyikünk lehetne. Most éppen úgy alakul a sorsa, hogy negyvenévesen teherbe esik, igen ám, de nem tudja, hogy ki az apa: az új, amerikai szép fiú, Jack, vagy a régi szerelem, akivel egy éjszakára fellángol a románc, Mark Darcy…A sztori vehetne drámai fordulatot is, de nem így történik, sőt, a szituációból rengeteg helyzetkomikum adódik. A szereplőgárda is csodás! Bridget Jones-t most is Renée Zellweger alakítja, Mark Darcy szerepében ismét Colin Firth látható, a jóképű amerikai pedig a Grace klinikából ismert szívtipró, Patrick Dempsey… Kell ennél több egy egész estés szórakozáshoz?

Ütközés – szeptember 15.

Ha a szerelmed megmentéséhez sok pénzre lenne szükség, és neked csak egy módszer jut az eszedbe, ami elegendőt hozhat a sikerhez, de az nem egészen veszélytelen, akkor vajon belevágsz-e a munkába… Casey, a fiatal amerikai úgy döntött, hogy újdonsült szerelméért kockázatot vállal, és a német maffiavezérrel húz ujjat, aminek egy brutális autós üldözés a vége... Izgalmas akciófilm Nicholas Hoult, Felicity Jones és Sir Anthony Hopkins főszereplésével.

Gólyák – szeptember 22.

Ha a babát már nem a gólya hozza, akkor vajon mivel foglalkoznak? Nos, online kiszállítást vállalnak! :) Egy feltörekvő szállító, Junior, azonban véletlenül legyárt egy kiszállításra váró újszülöttet, a régi babagyártó géppel… Ajjaj. Mit tehetne? El kellene vinni őt egy családhoz. Lehet, hogy a babákat újra a gólya hozza majd? :)

A felnőtteknek lesz mit magyarázni a csemetéjüknek, ha erre a mozira ültök be! ;)

Mélytengeri pokol – szeptember 29.

Igaz történet alapján készült a mélytengeri olajfúró toronyról szóló izgalmas katasztrófa film, melyben Mike Williamsnek (Mark Wahlberg) kell megmenekülnie a lángtengerré változó, süllyedő toronyból, hogy visszatérhessen feleségéhez (Kate Hudson) és lányához… Közben kiderül, hogy a katasztrófa nem teljesen a véletlennek köszönhető, voltak előjelei, többek között egy nem túl meggyőző teszteredmény. No, de pénz beszél… Nagyon izgalmas és drámai történet, ami többet nyújt egy szimpla akciófilmnél.

Már a mozikban Tom Hanks legújabb filmje: Sully, Csoda a Hudson folyón

Szintén igaz történet, ami nem is olyan régen esett. Emlékeztek még, amikor 2009-ben mindenki egy nagyszerű pilótáról beszélt, aki sikeresen landolt a Hudson folyón, miután műszaki hiba történt? A sajtó nagy felhajtást csinált az ügyből, hősként, sőt, szuperhősként ünnepelték a pilótát Sully-t (Tom Hanks), amíg egy vizsgálat során el nem kezdték szétcincálni az ügyet. Mi van, ha a pilóta hajmeresztő akciója nem is volt szükséges? Mi van, ha rosszul ítélte meg a helyzetet, és vakmerőn kockáztatta a 150 utas életét? Az érdekfeszítő történetet Clint Eastwood vitte vászonra, és már megtekinthető a mozikban.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...