2015.12.19. 11:05:27 10308 253

Szépséghoroszkóp – Mert a csillagjegyek ezt is megmondják Rólad
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hihetetlen, mi mindent kiolvashatunk a csillagokból. Titkokat árulnak el a személyiségünkről, tudják, ki illik hozzánk, milyen karácsonyi ajándékot válasszunk, milyen frizura passzol hozzánk, melyik szín a kedvencünk, és így tovább, és így tovább. De a szépségünkről is sok mindent elárulnak.

Szépség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szépség

Vízöntő

Egy Vízöntő jegyében született nő hirtelen és nem bír megülni a fenekén egy percre sem, neki aztán mindent ki kell próbálni. Nincs ez másként a szépségtermékekkel kapcsolatban sem. Nincs az az új trend, divatos krém, amire Te nem csapsz le azonnal. És persze mindenből a legújabb kell, sőt, mindenből kell – miért legyen csak egy krémed, ha lehet 10 is? Az újságban található termékminták, egy-egy rendezvényen kipróbálható próbasmink lehetőségei mindig felvillanyoznak Téged.

Halak

A szépség belülről fakad – habár ez általában igaz, a halak jegy szülöttei különösen így gondolják. Ha épp rossz passzban vagy, az bizony meglátszik rajtad: karikás szemek, bőrproblémák, száraz, hámló bőr. A jobb napokon viszont ragyogsz. Esténként pedig drámai sminkben csavarod el a nagyérdemű fejét. Sőt, néha talán túl drámai is a hatás.

Kos

Csak semmi időpocsékolás – ez a Kosok fő mottója a szépségápolásban is. Minden legyen gyors és lehetőleg ne túl komplikált – ez megállja a helyét mind a sminkkészleted, mind a testápolód kiválasztása terén. Csupán olyan dolgok vannak a fürdőszobádban, amire biztosan szükséged van: BB-krém, gyorsan beszívódó testápoló, vízálló szemhéjtus, és az elmaradhatatlan szempillaspirál. Ha valamire hangsúlyt fektetsz, az a szemed, soha nem marad ki Nálad a szórásból. A füstös tekintet a mindened.

Bika

Na, Te egy igazi „szépséghedonista” vagy. Imádsz egy forró fürdő habjai közt elnyújtózni, és nem sajnálod a pénzt luxuscikkekre. Smink terén kedvenceid közé tartoznak a glitterek, egyszerűen imádod a ragyogást. Az evés számodra ugyanúgy élvezet, emiatt néhány kiló plusszal küzdesz csípőtájékon.

Ikrek

Az élet számodra nem más, mint egy nagy buli. Ez bizony meglátszik a sminkelési szokásaidon is. Amit más egy-egy party kedvéért ken magára, azt Te bátran viseled a hétköznapokon is. A lényeg, hogy nagyot szóljon. Ám a bulizós életnek megvannak az árnyoldalai is: a sötét, szem alatti karikák és a pattanások az állandó kísérőid.

Rák

Mindenki a Te bababőrödet irigyli – és ezzel nagyon is tisztában vagy. Meg is teszel mindent, hogy bőröd szépségét megőrizd. Drága termékek, és a napi kis bőrápolási rituáléd: radír, egy kis olaj és egy megfelelő mennyiségű folyadékot biztosító krém. Sem a pattanásokkal, sem a ráncokkal nem kell megküzdened. Ám egyvalami hiányzik a repertoárodból: a dús, enyhén hullámos hajzuhatag.

Oroszlán

Az Oroszlán hölgyek szeretnek a középpontban állni, mindenük a rivaldafény. Mindent meg is tesznek érte, hogy stabil helyük legyen ott: a fekete szemkontúrral, vörös ajkakkal biztosan feltűnést keltenek. Az arany szín egyértelműen a Te színed, ha ebben a jegyben születtél: egy csillogó árnyalat a szemhéjadra, és mindenkit túlragyogsz. Egyetlen dologgal nem bírsz megbirkózni: a rakoncátlan sörényeddel. Nincs kondicionáló, ami ezen segíthetne.

Szűz

Kedves Szűz hölgyek, Ti vagytok a hűség mintaszobrai! Ha valami bevált, ahhoz újra visszatértek. Legyen szó egy krémről, vagy bármilyen sminkcuccról, hű vagy a már kipróbált márkához. Ennek megfelelően nem szívesen váltasz, vagy próbálsz ki új termékeket.

Mérleg

Ha nem muszáj, inkább nem döntesz, a smink terén sem. Hangsúlyos szemek, esetleg vérvörös ajkak? Miért ne lehetne mindkettő? Általában simán bevállalod, emiatt néha túlzásba esel smink terén. Ugyanez a döntésképtelenség jellemez mondjuk testápoló vagy arckrém választásakor. Utóbbiból is inkább kiválasztasz többet, az 1 az túl unalmas. Szerencsére a bőröd általában normál, meg is engedheted magadnak a kísérletezést.

Skorpió

Mint mindenben, úgy a szépségápolásban is a titokzatosság jellemez Téged. A rózsás, ragyogó árnyalatok hiányoznak a repertoárodból. Ehelyett a füstös, sötét színeket részesíted előnyben. A testápolók, krémek terén a fás jegyek a kedvenceid – isten ments a virágos, édes illatú termékektől.

Nyilas

Szívesen utazgatsz, így nem meglepő, hogy a szépségápolás terén az egyszerűbb dolgokat szereted. Időpont a masszőrnél, a kozmetikusnál, esetleg a fodrásznál- az nem a Te eseted. Inkább megoldasz mindnet magad. Sajnos, gyakran küzdesz bőrproblémákkal. Smink terén Te is a szemhangsúlyos make-upot kedveled: a füstös szemek jól is állnak Neked.

Bak

Nagyon makacs vagy és nem hagyod befolyásolni magad holmi reklámoknak. Tudod, milyen termékeket szeretsz és nem nagyon kísérletezgetsz. Ez a magabiztosság a sminkelés terén is jellemez Téged. Tisztában vagy vele, mi áll jól Neked, és amit hangsúlyoznod kell magadon, azt ki is emeled. A szürke ötven, sőt mindegyik árnyalata jól áll Neked.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...