2016.05.11. 17:55:23 12423 248

Széles a csípőd? – Így lehetsz még csinosabb
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A csípő szélességével valahogy úgy vagyunk, mi nők, mint a hajunk „hullámosságával”/ ”egyenességével”: amilyen van, az sosem jó. Mert ha túl keskeny a csípőnk, akkor miért nem szélesebb? Ha túl széles, akkor meg miért nem vékonyabb? Szerencsére, apró divattrükkök azért a segítségünkre lehetnek.

Széles csípő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Széles csípő

Persze, az első az, hogy elfogadjuk és szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ha kicsit méretesebb csípővel áldott meg minket a sors, néhány rafinált divatfogás azért a hasznunkra lehet.

Peplum

Na, ez az egy, amiről nem gondoltam volna, hogy széles csípővel is bátran viselhető. Pedig egy szűkebb farmerral, magassarkúba bújtatott lábakkal egy peplum már-már homokóra alakot kölcsönözhet nekünk.

Harang, ami nem csak virágban szép

Eddig azt gondoltad, a harangszárú farmer csakis a cérnavékony lányoknak áll jól? Miért lenne ez így? A farmer széles szára ellensúlyozza a csípőd szélességét, vékonyabbnak mutatva ezzel a problémás területet. Azonban egyvalamire nagyon is érdemes odafigyelnek a harangszárú farmer esetében: csakis magassarkú cipővel viseld, különben – ahelyett, hogy nyújtana – inkább összenyom.

Éljen a ceruzaszoknya!

De arra vigyázzunk, hogy ennek a szexi és sokat mutató szoknyatípusnak a dereka magasan, nagyjából a köldökünknél végződjön. Így mutatja szépen kerekded formáinkat. Ha kevesebb önbizalommal áldott meg a sors, nyugodtan viselhetsz a sokat mutató ruhadarab alatt alakformáló fehérneműt, hogy még „bombább” legyél.

Törd meg a színeket!

Míg az apró mintákat jobb, ha széles csípővel kerülöd, addig a színek, még az egészen harsányak is, jó barátaid lehetnek. Viselj felül valami feltűnőt és alul se fogd vissza magad – ez a színtörés garantáltan kihangsúlyozza a gyönyörű csípődet. A bátrabbak választhatnak világosabb, feltűnő árnyalatokat is, amik csak tovább hangsúlyozzák a kerek formát.

Magasan szabva

Egy magas derékkal megáldott, szűk csőfarmer ugyan kihangsúlyozza a szép, kerek csípődet, de miért lenne ez baj? Mutasd meg bátran, mid van! De szigorúan magassarkúval viseld!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...