2016.08.01. 17:05:43 13533 287

Szakadtunk a nevetéstől ezen a 8 másodperces, esküvői videón!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az esküvő egy nő életében valószínűleg az egyik legfontosabb állomás, az egyik legfontosabb nap. Ennek is az egyik legszebb momentuma, amikor a gyönyörű esküvői ruhában bevonul a pár a templomba. Ilyenkor az ara reméli, hogy tetszik a násznépnek a ruhája, és hogy nem esik el benne… Nyugodjon meg mindenki, nem fog megbotlani a menyasszony, annál sokkal viccesebb dolog történik! :D

Menyasszony és vőlegény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Menyasszony és vőlegény

Számunkra ez volt a mai nap legviccesebb videója, lehet, hogy már Te láttad is, és akkor tudod miről van szó, és valószínűleg megnézed újra. Ha még nem láttad, akkor minimum háromszor újra fogod nézni, annyira nevetni fogsz rajta. Nem, nem, nem elég ez a nyolc másodperc!

Mi csak azon csodálkozunk, hogy az ara nem kelt ki magából, és egészen nyugodtan viselte a történteket. Afelől mondjuk megnyugodhatott, hogy tetszik-e a ruhája az embereknek, és az is biztos, hogy sokáig emlékezetes marad. :D A fiúcska pedig eleven kis kölyök lehet, de bizonyára nagyon jól érzi magát a bőrében, a szülei pedig soha nem unatkoznak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...