2017.11.09. 13:07:19 14241 296

Szagtalan macskaalom? Nem hiú ábránd – Pénztárcakímélő ötletek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Naponta többször takarítod nyávogó kedvenced alomtálcáját, hiába vásárolsz szagtalanító macskaalomként hirdetett terméket az ugyanúgy erős szagú marad?

Macskaalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macskaalom

Nem kell orrot befogva beletörődni az állandó szellőztetésbe, ami valljuk be elég kellemetlen a fűtésszezonban, mert van pár meglepő megoldás!

Az olcsó alomtálca-szagtalanító módszer

Dobpergés…és…tádám! Szódabikarbóna A még üres alomtálca alját szórd meg egy vékony réteg szódabikarbónával és csak ezután oszlasd el benne a macskaalmot. Mint már számos helyzetben, a szódabikarbóna, ez az egyszerű és pénztárcakímélő barátunk itt is jól szerepel. A szagok jelentősen csökkenni fognak. S hogy miért működik ez a környezetbarát trükk?

Míg a macskaalom elfedi, addig a szódabikarbóna elnyeli a szagokat (és a nedvességet). Amellett, hogy kellemesebb módszer a mi orrunknak, a cicák egészségét sem veszélyezteti.

Egyszerű és természetes macskaalom

Miért ne állhatnál át a szabványos macskaalomról természetesebbre? Egyre több üzlet veszi fel kínálatába a természet közeli, biológiailag lebomló alapanyagokból készült almokat, amelyek azonban a hagyományosnál jóval drágábbak. Igen ám, de a szemfülesek találtak egy köztes megoldást: Hallottál már a fenyő pelletről?

Aki kályhával fűt, az bizonyára igen. Ők előnyben is vannak, mert csak markolniuk kell a meglévő készletből, míg a többieknek javasolt a közeli fűrészáruház vagy tüzép felkeresése.

A fenyő pellet macskaalomként használva friss fenyőillatot fog árasztani, emellett tökéletesen magába szívja a macskavizeletet és az egyéb szagokat is. Így a lebomló pellet ki is jelöli azt a részt, amelyet ki kell takarítani.

Néhány idősebb cica nehezebben viseli, vagy el sem fogadja a változásokat, így nekik fokozatosan tanácsos bevezetni az új almot. Külföldön már sok állatmenhely használja ezt a megoldást, mert gazdaságosabb a menhely és egészségesebb az állatok számára.

Forrás: thebalance.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...