2015.07.25. 11:03:23 6318 163

Strandok éjszakája július 31-én - Több mint 50 fürdővel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Országszerte már csaknem ötven fürdő csatlakozott a július 31-én megrendezendő Strandok éjszakájához, és még tart a jelentkezési időszak - mondta a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Medence - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Medence

Czinege Szilvia kifejtette: a tavaly 50 ezer látogatót vonzó programhoz a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. is csatlakozott, a társaság a Palatinuson tartja meg a Strandok éjszakáját július 31-én. Elmondása szerint főként családi programokat kínálnak majd a látogatóknak 21 óráig, a környező lakóházak miatt a Palatinuson addig tart majd a program.

Országszerte már csaknem 50 fürdő csatlakozott a kezdeményezéshez, és még tart a jelentkezési időszak, egyes vidéki strandokon akár hajnali 4-ig tartanak majd a zenés, táncos és egyéb szórakoztató programok - tette hozzá.

Czinege Szilvia arról is beszélt, hogy a hőség miatt rengetegen látogatnak a hozzájuk tartozó 12 strandra és fürdőbe. Júniusban volt olyan hétvége, amikor több mint 60 ezren váltottak jegyet a budapesti fürdőkbe - tette hozzá.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...