2021.10.15. 17:52:42 6890 158

Sorozatok szupersztárokkal - ha nem akarsz zsákbamacskát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Manapság már nemcsak az egész estés mozifilmek nyújthatnak minőségi szórakozást a filmkedvelőknek, hanem olyan kivételes sorozatok is, melyekben már befutott szupersztárok játszanak. Ezekből hoztunk nektek egy válogatást, ha falnátok esténként a jobbnál jobb filmeket.

Filmezés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmezés otthon

A különböző streaming szolgáltatók elterjedésével otthon is kielégíthetjük azt az igényünket, hogy reklámok nélkül, az ízlésünknek megfelelő sorozatokkal, filmekkel szórakoztassuk magunkat. Vannak ingyenes próbahónapok, de elő lehet fizetni csak egy-egy hónapra is, így elkötelezni sem kell magunkat, és miután megnéztük, ami érdekelt, válthatunk másra... Netflix, HBO GO, Amazon Prime, Hulu, Apple TV - csak hogy néhány Magyarországról is elérhető szolgáltatót említsünk. Az elmúlt évekből nekünk ezek a sorozatok tetszettek.

Morning show

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Curdup, Steve Carell - igazi sztárparádé vásznon. Mai témákat feszeget betekintést engedve egy televízió társaság reggeli showjának a kulisszái mögé, egyéni és közösségi dráma minden szinten, tele intrikával és fordulattal, ami az első évad végén egy fenomenálisan izgalmas részben csúcsosodik ki. A kétévadosra tervezett sorozat második évadja éppen most fut az Apple TV+ kínálatában.

Birmingham bandája

Cillian Murphie, aki talán a Batman - Sötét lovag vagy az Eredet c. filmből ismernek a legtöbben, Adrien Brody,Tom Hardy - akiket bizonyára be sem kell mutatni és megannyi kevésbé ismert, de fantasztikusan játszó színész és színésznő tűnik fel ebben a sorozatban. Eszméletlen jó a hangulata, a zenék és természetesen a sztori is, ami egy birminghami bűnbandáról szól. A Netflix kínálatában látható, a hatodik évadot várjuk már nagyon-nagyon. :)

Easttowni rejtélyek

Az HBO Go kínálatában látható az Easttowni rejtélyek minisorozat, akinek nem más a főszereplője, mint a lehengerlő Kate Winslet. Szokatlan szerepkörben, egy kisvárosi nyomózó bőrébe bújva láthatjuk újra egyik kedvenc színésznőnket, akinek egy rejtélyes gyilkosságot kellene megoldania, miközben saját élete is éppen darabjaira hullik szét.

Homeland - A belső ellenség

Ha szeretnél egy izgalmas krimit látni, akkor ezt a sorozatot ne hagyd ki a Netflix kínálatából. Szerintünk zseniális, nem bírtuk abbahagyni az első évad második fele után. Pedig a felvezetést nyögve nyelősen küzdöttük végig, bevallom hősiesen, de utána sokszor éjszakába nyúlóan néztük, olyan izgalmas volt. Claire Danes-t főleg a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Rómeo + Júliából ismerik a hazai rajongók, de a sorozat után már csak a Homeland sztárjaként fogjátok ti is emlegetni. Fenomenálisan hozza a bipoláris kém szerepében Carrie Mathisont, és a többi szereplő is kiváló.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...