2019.04.04. 15:29:17 8503 256

Soha többé dörzsölés? Itt a micellás arctisztító víz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bőrápolás és sminklemosás egy csapásra? A micella tartalmú arctisztítók egyszerre ápolnak és tisztítanak. Csak a vattakorongra öntöd, és már törölheted is át az arcod. Sőt, néhány ilyen készítmény még hidratál is! Ha ez még nem hozott kedvet a kipróbálásához, elöljáróban továbbá eláruljuk azt is, hogy a micellás víz nemcsak bőr-, de pénztárcabarát is!

Micellás víz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Micellás víz

Nem lepődünk meg, hogy ez a forradalmi arcápoló újítás is Franciaországból indult világhódító útjára, ugye? Az már annál érdekesebb tény, hogy a fejlesztés még a ’90-es években történt!

Ezek a csodás vizek micellának nevezett kis gömböcskéket tartalmaznak, amelyek sikeresen és gyengéden tisztítják meg a bőrt a vízben nem oldódó makacs szennyeződésektől. A szappanmentes készítmények egyáltalán nem szárítják az arcunkat, de a vízálló, azaz zsírban oldódó sminkkel és az egyéb szennyeződésekkel is megbirkóznak, éppen ezért egyre jobban népszerűek a nők körében.

A legtöbb arcápoló tonikkal ellentétben nem szárítja az arcbőrünket, ezért reggel és este is nyugodtan használható!

Azonban a micellás arclemosók között találunk kimondottan problémás bőrtípusokra ajánlott és kifejlesztett termékeket is micellával:

  • kombinált bőrre a T-vonal zsírosodása ellen szódabikarbónával,
  • olajos/zsíros bőrre termálvízzel dúsítva,
  • pattanásos arcbőrre szalacilsavval és aloe verával,
  • vagy érzékeny bőrre illat- és alkoholmentes változatban.

Az érzékeny bőrűeknek különösen jó hír, hogy a sminklemosás után nem kell eltávolítani a bőrről ezt a szert!

Forrás: goodhousekeeping.com/beauty/anti-aging/g26416748/what-is-micellar-water-cleanser/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...