2017.06.08. 17:30:40 12609 346

Siket énekesnő ad leckét az életnek és nekünk is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az amerikai tehetségkutató show-ban, az America’s Got Talent-ben feltűnt egy rendkívül tehetséges énekesnő, aki történetével könnyeket csalt a bírák szemébe. Majd, ahogy megszólaltatta csengőbongó hangján a saját dalát, aminek mondani valója alátámasztotta az elmesélteket, a közönség is sírni kezdett, és be kell valljuk, hogy mi is!

Mandy Harvey az America's got talent-ben | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mandy Harvey az America's got talent-ben | Fotó via youtube.com

Mandy Harvey nem hétköznapi énekesnő, tudniillik siket. A bíráknak először az tűnt fel, hogy egy hölgy odaállt melléjük, és jelbeszéddel közvetítette a mondandójukat a lány felé, majd megkérték Mandy-t, hogy mutassa be a hölgyet, és mondja el, hogy miért van rá szükség. Mandy elmesélte, hogy egy betegség következtében 18 éves korában veszítette el a hallását, most 29 éves...

Kiderült az is, hogy Mandy 4 éves kora óta énekelt, majd a betegség után teljesen feladta a zenei karrierjét. Aztán úgy döntött, hogy nem adhatja fel, és kitapasztalta, hogyan térhet vissza, hogyan énekelhet újra. Mezítláb énekel, hogy érezze az ütemet, bízik a hangjában és az izmok emlékezetére valamint vizuális segítségekre is támaszkodik az eladása közben.

A dal (a címe Try - Próbálkozni), amit elénekelt a saját életéről szól, arról, hogy próbálkozni kell. Arról, hogy amikor elveszítette a hallását, először egyszerűen csak feladta, majd rájött, hogy többet akar kezdeni az életével, nem akarja csak úgy feladni, így próbálkozott és próbálkozott, míg nem sikerült visszatérnie a zenéhez és az énekléshez. Nem is akárhogyan:

Szóval emberek, bármilyen nehézséggel is küzdötök, ne adjátok fel, próbálkozzatok! :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...