2018.03.18. 11:00:02 11418 411

Seprű, partvis, a nélkülözhetetlen – Így ápold a „sörényét”, hogy sokáig használhasd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába a jobbnál jobb felmosó szettek, a szuper teljesítményű porszívók, takarítógépek, azért amióta világ a világ, egyvalami biztosan megtalálható minden háztartásban. Egy megbízható, állandóan bevethető, könnyen használható, gyors segítséget ígérő seprű vagy partvis.

Partvis - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Partvis

Bizony, nálunk már a közel két éves nagyfiút is az ujja köré csavarta ez a fantasztikus eszköz, hiszen amint meglátja a „sörényest”, máris sepregetni, takarítani szeretne a gyermek! Mint következetes szülő, ezt rendszerint hagyom is, hogy még sokáig meglegyen köztük a jó kapcsolat!:-)

A seprűnek is kell az ápolás!

Ám hogy sokáig seperhessünk még az éppen aktuális seprűvel, partvissal, nem árt ápolni, vigyázni rá! És ez nem azt jelenti, hogy ritkán kell használnunk!:-)

Ha természetes!

Ha természetes sörtéjű partvisod van, megeshet azzal is, hogy a sörtéi össze-vissza állnak, így pedig egyszerűen lehetetlen vele söpörni. Ilyenkor mártsd a partvis„haját” néhány percre forró, vagy forrásban lévő vízbe, hagyd, hogy kicsit visszapuhuljanak, és újra egy irányba rendeződjenek a szálak.

Hosszabbítsd meg az életét már az első használat előtt!

Mielőtt először használnád az új partvist, egy éjszakára áztasd sós vízbe. De vigyázz, hogy csak a sörény kerüljön víz alá, a fa rész ne! Másnap hagyd szépen megszáradni, majd vedd használatba!

Nem mindegy a tárolás!

Ha van rá lehetőséged, mindig felakasztva tárold a seprűt, partvist, hogy a „frizurája” ne deformálódjon, ne hajoljon el!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...