2019.11.27. 15:10:12 9863 311

Semlegesíts! – Így szűntesd meg a kellemetlen szagot a hűtődben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hűtő minden háztartásban kényes rész. Takarítása nem tartozik éppen a legkedveltebb feladatok közé, ezért ameddig csak tudjuk, toljuk ennek elvégzését. És legyünk őszinték: előfordul, hogy ez-az kicsit hosszabb ideig marad a hűtőszekrényben, nem éppen a legkellemesebb szagot árasztva ezzel!

Kellemetlen szag a hűtőben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellemetlen szag a hűtőben

Bizony, a kellemetlen szagokat kiiktatni a hűtőből nem mindig olyan egyszerű. Szerencsére, léteznek szuper házi módszerek, amiket a haushaltstipps.net jóvoltából most megismerhetünk.

„Minden nap egy alma…”

Bizony, bizony, mi az orvostól maradunk távol, a hűtőszekrényünk pedig megszabadul a kellemetlen szagoktól. Sőt, ehhez elég egy félbevágott alma is. Egy kis tálkára téve helyezzünk egy fél almát a hűtő egyik polcára – ez majd segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól!

Ha csak krumpli van otthon…

Szerencsére, egy félbevágott krumpli is elvégzi a fenti feladatokat!

Egy erős feketét!

Bizony, a hűtő is kívánja néha a kávét! Leginkább az őröltet! Egy kis tálkába rakj egy kevés őrölt kávét – ez csodálatosan semlegesíti majd a kellemetlen szagokat.

Ha a sütibe nem kell

Naná, hogy a sütőporról van szó, aminek szagsemlegesítő hatását a hűtőnkben is kihasználhatjuk! Egy tálkát töltsünk meg vele, helyezzük el a hűtő egyik polcán és hagyjuk érvényesülni!

Ha kellemes illatra is vágysz!

Ebben az esetben végy egy vanília rudat, felezd el és helyezd el a hűtőben! Semlegesíti a szagokat és kellemes illatot áraszt!

Jusson belőle a hűtőszekrényedbe is!

Egy kis tálkába töltött citromlé csodákra lehet képes a hűtődben a szagok semlegesítése terén!

Ha nem csak a salátába kell!

Egy tálka ecet is tökéletes szagsemlegesítő lehet! Sőt, ha hűtőtakarításra adod a fejed, akkor is érdemes ecetes, vizes ronggyal áttörölni a polcokat, hogy a szagok eltűnjenek! Pláne, ha semmi sem segít a feni tippek közül!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...