2016.03.20. 14:41:27 10186 340

Segítség, felnőttem! – De tényleg!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az emberlánya fiatal korában azon bosszankodik, hogy szinte minden társaságban ő a legfiatalabb. A többiek már tele vannak élményekkel, tapasztalattal, ő meg még olyan messze érzi magát ezektől. Aztán telnek a hónapok, évek, gyűlnek az élmények, és egyszeriben már nem fél attól, hogy csak idősebbekkel kell majd múlatnia az időt…

Komoly Komoly "felnőtt"

Sőt! Az évek múlásával, a tapasztalatok szaporodásával lassan kinőjük a „Társaság legfiatalabbika” kitüntető címet, és – ha tetszik, ha nem – felnövünk. És hogy ezt miből tudjuk, az évek számán kívül? Hát lássuk!:-)

Jelek, amik segítenek

-Míg korábban egy hajnalig tartó bulit, egy éjszakába nyúló baráti, családi összejövetelt (némi itókázással is megspékelve), nagyjából a következő napig pihented, most már minimum egy hét kell a regenerálódáshoz! Ha egyáltalán az elég!:-)

-A szobanövények a lakásban már nem csak néhány napig, hétig életképesek. Sőt, van már olyan, ami hónapok, netán évek óta élvezi a vendégszeretetedet.

-Ha benézne valaki a hűtődbe, az alkoholon kívül szilárd táplálékot is találna benne. Sőt, egy idő után már szinte csak azt.:-)

-Míg korábban még a gondolatától is kirázott a hideg, egy bizonyos idő után egy koraesti séta már egész vonzó program lesz számodra.

-Míg korábban reggel 6 órakor mentél aludni egy-egy összeröff, buli, társasági esemény után, most akkor kelsz.:-)

-Már nem szól Rád senki, ha ebéd előtt megeszel egy-két (vagy kicsit több) kocka csokit.

-Technikai újdonságok? Hát, Neked szinte mind kínai…:-)

-Már nem olyan nagy buli a kanapén aludni. Egy ott töltött éjszaka után iszonyatos hátfájással kínlódod végig az egész napot. Vagy hetet…:-)

-Ha egy társaságban (ahol ugyebár már nem Te vagy a legfiatalabb:-)) kiderül, hogy szingli vagy, mindenki sajnálatát fejezi ki, előkerülnek az „Akarsz róla beszélni?”, illetve az „És hogy bírod?” kérdések és a szánakozó nézések. Nem halálos beteg vagy, csak egyszerűen még nem találtad meg a másik feledet.

-Azok a fránya frontok bizony eléggé megviselnek.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...