2018.04.10. 13:42:40 10352 291

Sállal a nyakban - Viseld 25-féleképpen tavasszal is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A sál kettős funkciót tölt be: melegít és stílusos is. Egy jópofa, színes tavaszi sállal megóvhatod magad a szél ellen, és egy igazi fashion statement is a nyakadban. Van, hogy egy farmer szetthez más nem is kell, csak egy jó sál!

Virágos sál tavaszra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Virágos sál tavaszra

Tekerd, csavard, kösd meg, dobd hátra!

Íme, egy kis videó melyben 25-féle technikát bemutatnak. Különböző sálakat, különböző módszerrel érdemes megkötni, és tavasszal is nagyon csinosak lehetünk. Ráadásul, ha esik az eső vagy ha fúj a szél - utóbbiból mostanában rengeteg jutott nekünk - akkor sem fogunk fázni, hiszen nagyon jól szigetel a nyaknál. :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...