2015.01.30. 13:28:10 6353 38

Rúzs: ideje, hogy jól használd!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak nők, akik ki sem lépnének az utcára egy kis rúzs nélkül. Nem kérdés, hogy egy jól eltalált szín sokat hozzáadhat a megjelenésedhez, de ha nem a személyiségedhez, bőrtónusodhoz és az alakalomhoz illően választod ki azt, akkor még ijesztő is lehetsz. Az utóbbi években ismét az ajkakra helyeződött a hangsúly, tanuld meg a rúzs használatát!

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

Ápold az ajkaid!

Az ajkaddal is bánj úgy, mint az arcoddal. Távolítsd el a sminket, hámlaszd és hidratáld is. Mindennap, amikor rúzst használsz. Tarts egy-két rúzsmentes napot is, hogy regenerálódhasson az ajkad.

Gondolkozz előre!

Fontos az időzítés! Ha vacsorázni mész, nem kell előtte berúzsoznod az ajkad, inkább használj egy szolid szájfényt, ami miatt nem kell aggódnod, hogy elkened. Ha vacsora után egy erősebb rúzsra váltanál, annak nem lesz semmi akadálya. Menj ki a mosdóba és frissítsd fel a sminked egy tetsző színű rúzzsal.

Legyen a sminked esztétikus!

Ha a hangsúlyt az ajkaidra szeretnéd fektetni, és erősebb rúzst használsz, akkor a szemfesték legyen egy kicsit lájtosabb. A sminkelés nem arról szól, hogy úgy nézz ki, mint egy papagáj, fontos az összhang!

Találd meg A Színt!

A különböző bőrtónushoz különböző színű rúzs illik, találd meg a hozzád legjobban illő színt és használd annak árnyalatait, amelyekkel viszont szabadon játszhatsz!

Használj áttetsző ajakceruzát!

Az ajakceruzák nagyon hasznosak tudnak lenni, ha megtalálod a megfelelő színt. Segítenek abban, hogy a rúzs ne maszatolódjon el, így mindenképpen ajánlott a viselésük. Ám, a rossz színnel nagy bakot lőhetsz. Ma már nem divat a sötét szájceruza világos rúzs kombináció, viszont választhatsz szinte észrevehetetlen szájceruzát is, ami minden árnyalathoz illik majd.

Kezdd középen!

Középen kezdd a rúzs felvitelét az ajkadra, és úgy haladj kifelé. Ha egy plusz színt kevernél bele, amivel kiemelnél, azt az ajak csúcsokra, illetve az alsó ajkad közepére vidd fel. Ettől szép teltnek tűnik majd az ajkad, és természetesebbnek hat, mint egy egyszínű rúzs.

Forrás: marieclaire.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...