2021.04.12. 10:57:52 8395 254

Rozsdafolt? – Tégy ellene kemikáliák nélkül 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ügyesek már réges-régen túl vannak a tavaszi nagytakarításon, a kevésbé szorgosak, vagy éppen krónikus időhiányban szenvedők még csak tervezgetik a munkálatokat. Nekik van egy jó hírünk: ha rozsda is van a házban emitt-amott, jöhetnek a természetes megoldások.

rozsdafolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com rozsdafolt

Elő a természet csodaszereivel, és tüntessük el a rozsdafoltokat!

Nem csak a fogaidat tisztítja

A fehér textíliákon esett rozsdafolt ellen tehetünk egy kevéske, fluoridtartalmú fogkrémmel. Kenjük a foltra, hagyjuk hatni 15 percet, majd mossuk a ruhaneműt a szokásos módon.

A csodatevő

Az ecet a házi tisztítószerek alfája és ómegája. Szinte mindenre gyógyír, bármilyen foltra. Nincs ez másként a rozsdafolttal sem. Fém és szövet esetén is hatásos, ha néhány csepp ecet kerül a foltra.

Ne csak idd!

A szénsavas, barna üdítő nem csak a szomjadat csillapíthatja, hanem rozsdafolt ellen is kiváló. Főleg a fémfelületekről távolítható el a rozsda viszonylag könnyen a kólával. Varázsereje a szénsavban rejlik.

Teába, limonádéba…

… és rozsdafoltra. Üveges és frissen facsart citromlé is kerülhet a textílián, fémen, vagy éppen a szőnyegen lévő rozsdafoltra. A citromsav segít megoldani a problémát.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...