2020.06.30. 15:46:32 6924 209

Respect - Jennifer Hudsonnal készül Aretha Franklin önéletrajzi filmje!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Decemberben reméljük, hogy valóban a mozikba kerülhet az a film, amit talán idén a legjobban várunk. Aretha Franklin igaz története, amely végig kíséri a karrierjét gyerekkorától a világhírig.

Aretha Franklin, a  William J. Clinton Presidential Library  2004.November 18-i megnyitóján, Little Rock, AK - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Aretha Franklin, a William J. Clinton Presidential Library 2004.November 18-i megnyitóján, Little Rock, AK

Jennifer Hudson megdöbbentően jól hozza Ms. Franklint

Keresve sem találhattak volna jobb színésznőt a szerepre, mint Jennifer Hudson, megdöbbentően hasonlít, a színészi kvalitásait pedig a Dreamgirls óta jól ismerjük. Ez utóbbiért Golden-globe, Bafta és Oscar is járt neki a legjobb női mellékszereplő alakításáért. Nagyon valószínű, hogy az újabb énekes szerep is hoz majd neki némi elismerést, legalábbis az előzetes alapján erre számítunk, ám a legjobb női főszereplő kategóriában. :)

>/div>

Respect, a fiatal Aretha Franklin előadásában

A bemutatót eredetileg augusztusra tervezték, de a koronavírus miatt lenapolták a premiert. Az amerikai mozikban valószínűleg decemberben lesz látható, itthon sajnos még nem tudjuk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...