2021.04.10. 13:45:12 7718 210

Répafolt? - Így tüntesd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg a gyerkőceimmel nem jutottunk el a hozzátáplálásban a répa megkóstolásáig, nem is gondoltam volna, hogy ennyire meggyűlik majd a bajom e zöldség által hagyott foltokkal. Pedig a sárgarépa méretes narancssárga plecsnit képes hagyni, az már biztos.

Sárgarépa zölddel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sárgarépa zölddel

Természetesen leginkább a baba- és az anyukaruhák érintettek foltok tekintetében, de egy leleményes ötletnek köszönhetően akár a beszáradt folt is eltüntethető.

Nem csak a bőrünk lesz tőle bársonyos

Csöpögtess néhány csepp babaolajat a foltra, dörzsöld bele az anyagba, hogy a legmélyebb részekbe is kerüljön. Ezután mosd ki olyan magas hőfokon, amit az anyag elbír.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...