2019.10.04. 16:05:00 9230 262

Rendszerezd a piperecikkeket kreatívan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi az, amire egy nőnek mindig szüksége van? Még több hely! Nagyobb gardrób, nagyobb cipős szekrény, nagyobb fürdőszoba. Apropó fürdőszoba, a mosdókagyló alatti kis fiókokba ki a csuda fér el?

Fürdőszoba fiók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba fiók

A szépségápolási szerek organizációja mindig fejtörést okoz nekem. Legyen egy hely a mindennap használt termékeknek és eszközöknek? Vagy funkció szerint legyenek szétbontva? Mi lenne a legpraktikusabb az életmódom szerint? No és hová pakoljam el mindezeket? A hasonló gondokkal küszködőknek jöjjenek a briliáns trükkök és az egyszerű, de nagyszerű megoldások!

Dekoratív sminkecset rendező gyöngyökkel

Tetszőleges alakú, átlátszó tároló edénykénket töltsük meg minimum a háromnegyedéig fénylő gyöngyökkel. Már csak közéjük kell állítgatnunk az ecseteket. A fehér, a homokszín és a púderszínek a legelegánsabbak, ha pedig a sminkecseteink nyele nem fekete, akkor a gyöngy bátran lehet az!

Kivehető tokos sminkrendezők

Sminkelés közben elkerülhető, hogy az ömlesztve tartott piperéink között kelljen a megfelelő után turkálnunk a fiókban. A fiókok és polcok adottságait figyelembe szerezzünk be egy-két leginkább kivehető tokos sminktároló dobozkát.

Cipőszekrényt a szépségápolási termékeknek!

Ezek a nem túl mély, kis szekrények lehetővé teszik, hogy bőr- és hajápolási termékeinket függőlegesen tároljuk. Mivel a legtöbbnek jól szellőző a hátoldala, ezért a még teljesen ki nem hűlt hajszárító és hajvasaló is eltehető az egyik polcára.

Egyéb rendszerezőket a fürdőszobába!

A más helyzetekben már jól bevált rendszerezők sikeresen használhatók az általában pici, de túlzsúfolt fürdők helytakarékossá szervezésében: Cipőrendező az ajtóra, vagy a szekrény oldalára akasztva– sampon, testápoló, hajkefék, hajvasaló stb. tárolásához.
A fűszertartók praktikusak a körömlakkok rendszerezéséhez.
A kreatív hölgyektől ellesve a paletták tárolásához levélszortírozókat szerezhetünk be, de a főként karácsony táján ajándékba kapott mécses tartó pohárkák is dekoratív szereplői lehetnek a fürdőszobai polcoknak, mivel tárolható bennünk, fültisztító pálcika, vattakorong és hajcsat is.

Forrás: liveabout.com/makeup-organization-4160526

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...