2019.06.05. 13:00:19 11477 287

Rendezz gyerekzsúrt gazdaságosan, mert lehetséges!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyerekeket születésnapjuk mindig nagy várakozással tölti el: rengeteg finomság, sok ajándék és a körülöttük élők kitüntetett figyelme. Bizony hamar bele lehet kerülni az óvodai és iskolai születésnapi partik körforgásába, és melyik szülő mondana a saját zsúrra mindig nemet?

Gyereknap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyereknap

Egy gyerekeknek szóló rendezvény mindig körültekintő szervezést igényel. A biztonságon túl számos kérdés merül fel: Hol lesz a parti? Hány vendég legyen meghívva? Mi legyen a menü? Milyen programok legyenek? Ki tudja mindezt kifizetni? Ne felejtsük el, nem az a legjobb gyerekzsúr, ami a legköltségesebb, hanem az, amelyik leginkább igazodik a gyerekek érdeklődéséhez! Amennyiben az oktatási intézmény nem olyan rugalmas, hogy a nagyszünetben egy rögtönzött születésnapi köszöntőt engedélyezzen, akkor sem kell elkeseredni. Ésszerű ráfordítással is lehet egy emlékezetes napot szervezni az ünnepeltnek!

Mini parti pár baráttal:

Kérjük meg gyermekünket, hogy válassza ki a hozzá legközelebb álló 4-5 kis barátját, akikkel együtt elvisszük őket például moziba és előtte vagy utána egy pizzára vagy más, a kedvencét felszolgáló étterembe.

DIY megoldások:

Remek elfoglaltság a gyerek számára, ha elkészítheti meghívóit sajátkezűleg. A személyre szabott meghívás kedves ötlet és amellett, hogy pénzt takaríthatunk meg vele, még a gyermek kreativitását is fejleszti. Ugyanez érvényes a dekoráció létrehozásánál is. Tematikus rendezvény esetén azért picit jobban oda kell figyelnünk, hogy a kis művész a témánál maradjon.

Kreatívan az étellel:

A legegyszerűbb parti étel a pizza vagy a hamburger. Amennyiben nem túl nagyszámú a vendégsereglet, hagyjuk, hogy a gyerekek maguk állítsák össze az ételt vagy válasszák ki a feltéteket. Ez is szórakoztató program lehet számukra. De az egészséges harapnivalók (zöldségek mártogatóssal vagy gyümölcsök) mókás formákra vágva elengedhetetlenek!

Készüljünk B-tervvel:

Ha ragaszkodunk a nagyon létszámú meghívotthoz, akkor sincs vész. Rengeteg olyan játékot ki lehet találni, ami szórakoztatóbb is a költséges ugriparkoknál. Bár hiába van itt a nyár, az idő bármikor esősre fordulhat. Ezért tervezzük el előre, hogy a kültéri játékok – akadálypálya, kincsvadászat - helyett mit lehet végszükség esetén bent játszani.

Akármikor ér véget egy program, legyen készenlétben másik ötletünk, amit azonnal bevethetünk.

Forrás: thespruce.com/birthday-parties-on-a-budget-620386

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...