2017.04.17. 17:33:38 11135 297

Relaxálj csillagjegyed szerint! 2. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, érdemes néha belesni a csillagok titkaiba, hiszen ez szintén lehet egy út az önismeret felé. Az asztrológusok szerint csillagjegyünk pontos ismerete segítségünkre lehet a stressz levezetésében is. Az első hat csillagjegyről cikkünk korábbi részében már olvashattál. Itt pedig a másik hatról kaphatsz rövid ismertetést:

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

MÉRLEG (szept. 23.- okt. 22.)

Amennyiben Mérleg vagy, sokszor eshetsz abba a hibába, hogy túl sok embernek akarsz egyszerre a kedvére tenni. így nyomasztóvá válhat számodra a túlzott elköteleződés. A békés élethez a mérleg két oldalára kell tenned az egyensúlyt és az emberi kapcsolatokat. Ha lazításra van szükség, mindenképp vedd magad körül szépséggel. A lakás kidekorálásával, vagy egy múzeumi tárlat meglátogatásával a Mérlegek gyorsan könnyíthetnek a szívükön, de a mérleg nyelvének visszaállításához bármilyen kecses tevékenység is hozzájárulhat, mint például a jóga vagy a balett.

SKORPIÓ (okt. 23.- nov. 21.)

Ezt a csillagjegyet az enyhe megszállottságba hajló szenvedélyesség jellemzi. Ha egy kis gondolat befészkeli magát a fejébe, azt nagyon nehéz kiűzni onnan. Ők a legkellemetlenebb nyomozók, mert egyre csak lejjebb ásnak, ha kiderül valami kellemetlenség. A legjobb módja annak, hogy megnyugtassa a gyakran alaptalanul aggódó lelkét, ha engedi kényeztetni magát. Egy test,- vagy arcmasszázs is enyhíthet a feszültségen, ám a legtökéletesebb módja a nyomás enyhítésének náluk a testi szerelem gyakorlása.

NYILAS (nov. 22.- dec. 21.)

Ezeket az álmodozókat a kalandvágy és a barangolások hamar kimeríthetik. Az Ikrekhez és a Mérlegekhez hasonlóan a Nyilasnak is túlzsúfolt a határidő naptára. Annyira nagylelkű ez a jegy, hogy számtalanszor állja a társaság számláját is, ami utólag sokszor lehet teher. Azonban nem kell felülni az első járatra, hogy Nyilasként kiszakadj ebből a helyzetből, csak válassz másfajta szórakozást és környezetet helyben, ami nem visz csődbe minden egyes alkalommal.

BAK (dec. 22.- jan. 19.)

A legtöbb Bak munkamániásként jellemezhető, ők azok, akik hétvégén is a munkahelyi ranglétra megmászásán töprengenek. A kilométer hosszú tennivaló lista mellett csak ritkán veszik észre, ha túl sokat vállaltak. Nem szívesen ismerik el, hogy ők túl elfoglaltak a pihenéshez, ám a világ meghódítása mellett nem ártana némi lazítás sem. Mivel Bakként igazi Föld jegy vagy, térj vissza néha a természetbe: túrázz vagy síelj, ha alkalmad nyílik rá. Mentálisan pedig a meditáció és a jóga kapcsolhat ki.

VÍZÖNTŐ (jan. 20.- febr. 18.)

Az egyik legkreatívabb állatövi jegy, ám mivel egyszerűen képtelenek kikapcsolni a gondolkodást, hajlamosak lehetnek a kiégésre. A Vízöntők számára stressz forrása lehet az is, hogy megpróbálják megoldani mindenki problémáját. Ehelyett azonban gyakrabban kellene a saját jólétüket előbbre helyezniük. Esetükben is hasznos segítség lehet a meditáció, mert közben remek lehetőségük nyílik a gondolataik csoportosítására. Ha Vízöntő vagy, tanácsos néha-néha elvonulnod a világtól, kapcsold ki a mobilod és felejtsd el a netet pár napra, hogy megszabadulj a negatív hírektől. Az emberiséget megmentő szuperhősöknek is jár egy kis nyugalom.

HALAK (febr. 19.-márc. 20.)

A külvilág szemében a kreatív és álmodozó Halak jegyűeket nem fenyegeti a stressz, ők csak jönnek-mennek, ahogy nekik tetszik. De a valóságban - éppen a magas empátiájuk miatt - rendkívül hamar átérzik mások fájdalmát és dühét. A Vízöntőhöz hasonlóan meg kell húznod az egészséges határt a környezeteden való segítés és önmagad között. Halként az olykor viharos szívedet leginkább a művészeti tevékenységekbe való elmélyüléssel tudod lecsillapítani. Rajzolj, énekelj vagy használj aromaterápiát a célra. Ne becsüld le a talpmasszázs gyógyító erejét sem!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...