2017.04.14. 17:00:21 12169 312

Relaxálj csillagjegyed szerint! 1. rész
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, érdemes néha belesni a csillagok titkaiba, hiszen ez szintén lehet egy út az önismeret felé. Az asztrológusok szerint csillagjegyünk pontos ismerete segítségünkre lehet a stressz levezetésében is. Az első hat csillagjegyről itt olvashatsz.

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

KOS (márc. 21.- ápr. 19.)

A Kosok mindig mindenben az elsők szeretnének lenni, nem ismerik a „nem” szót. Különösen nehezen viselik, ha sokat kell várniuk és stresszként élik meg, ha visszafogják őket. Két módon tudnak kikapcsolódni: Az egyik út egy erőteljes fizikai tevékenység, ami azért jó módszer, mert közben úgy érezhetik, hogy kontroll alatt tudják tartani a történéseket és magukat. A másik út pont ennek az ellentéte, meg kell találni a belső egyensúlyt, hogy a külvilág lassabb tempójához tudjanak igazodni, ehhez tökéletes választás lehet a jóga.

BIKA (ápr. 20.- máj. 20.)

Ha Bika vagy nagyon jól tudod, hogy számodra minden életterületen a biztonságérzet a legfontosabb. Amint szorult helyzetbe kerülsz, megnövekszik a stressz szinted. Ilyenkor tanácsos az érzékszerveidet segítségül hívni, hogy kapcsolatba kerülj a belső menedékeddel. Hallgasd a kedvenc zenéidet, próbálj ki egy ínycsiklandó új recepted vagy kényeztesd magadat masszázzsal.

IKREK (máj. 21.- jún. 20.)

Az Ikrek általában a határidőnaplójukra kénytelenek támaszkodni, mivel rengeteg programjuk van a barátaikkal két munkanap között is. Lételemük a zsongás, ám az ő életükben is eljön az a pont, amikor úgy érzik, hogy túl sok vasat tartanak egyszerre a tűzben. Ilyenkor a legegyszerűbb dolgok segíthetnek nekik helyre rázódni, mint pl. egy kiadós séta a természetben vagy gyönyörködés a város éjszakai fényeiben. Gondolataik központosítására pedig a légző gyakorlatok nyújtanak hathatós megoldást.

RÁK (jún. 21.-júl. 22.)

A természetüknél fogva gondoskodó Rákok nehezen viselik, hogyha valamelyik szerettük problémával küzd, és ha a Rák környezetében valaki stresszes, az könnyen átragadhat rá is. Azért, hogy ismét szorongás-mentes lehessen, elegendő eltöltenie egy vidám ebédet a családjával, de egy nagy ölelés egy általa kedvelt személytől ugyanúgy csodákra képes! Nem szabad elfelejteni azonban megfelelő időt tölteni egyedül.

OROSZLÁN (júl. 23.- aug. 22.)

A magabiztos Oroszlánok akkor érzik magukat elemükben, ha reflektorfényben úsznak. Gyakran éri őket az a vád, hogy nem hat rájuk a stressz, ám a Koshoz hasonlóan, amikor dühbe jönnek, kő kövön nem marad, és a Rákhoz hasonlóan roppant gondoskodóak. Ezért gyakran vállalnak fel túl sok személyes felelősséget. Ha Oroszlán vagy biztosan észrevetted, mennyivel könnyebb a lelked egy kis szórakozás után. Bátran engedd ki a gőzt: énekelj, táncolj vagy nézz meg egy könnyed vígjátékot!

SZŰZ (aug. 23.- szept. 22.)

A Merkúr hatása miatt a Szűz csillagjegyűek túlságosan kritikusak önmagukkal szemben. Hajlamosak a tökéletesség hajszolására, folyton terveket szövögetnek, így számukra tökéletes kikapcsolódást nyújthat a jóga, meditáció és a kertészkedés is, melyek során ki lehet kapcsolni a gondolatokat. Egy szokatlan újdonság kipróbálása szintén jó megoldás lehet a lazításra.

A további 6 csillagjegy leírását következő cikkünkben találhatod.

Forrás: womenshealthmag.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...