2019.01.04. 17:56:11 9120 295

Reggelizz csillagjegyed szerint! 7-12.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Folytatódjon a tökéletes reggelik utáni hajsza a következő 6 csillagjeggyel, hiszen személyiségünk fő vonásai mellett elméletileg az ízlésünket is nagyban befolyásolja az, hogy mikor is születtünk. Az sem baj, ha közben a többi csillagjegynek ajánlott ételeket is megkívánjuk. :)

Finom reggeli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom reggeli

RÁK – sajtos szendvics és zabkása

A hagyományokat kedvelő Rák jegyűek szívesen melegítik fel magukat a fantáziadúsan variálható zabkásákkal. De egy másik kényelmes és klasszikus reggeli is köthető hozzájuk a sajtkrémes szendvics/bagel képében.

OROSZLÁN – buggyantott tojás és palacsinta

Felmordultál a két étel láttán? Csak nyugi, nem holmi mezei fogásokról lesz itt szó! A társaság lelkének igazi különlegességeket fogunk kínálni, mint pl. az ínyenc Benedek tojás vagy egy izgalmasan felturbózott amerikai palacsinta sokféle exkluzív feltéttel.

SZŰZ – Smoothie és gyümölcsös joghurt

Egyszerűség és hatékonyság, ezek a jegy szülötteinek jelszavai. Az étkezés kapcsán pedig idebiggyeszthetjük még az egészséges jelzőt is, természetesen tökéletesen elrendezgetve a reggelit a tányéron. A görög joghurt és a friss idénygyümölcsök ezért nem hiányozhatnak az asztalról.

MÉRLEG – waffel és szalonnás tojás

Az állatövi békefenntartó jegy kulcsszava az egyensúly. Így a reggelink is kiegyensúlyozottnak kell lennie! A sós ízek iránti vágyukat szalonnás rántottával, míg a szépség iránti igényüket waffellel elégíthetik ki. Juharszirup vagy porcukor? Nehéz a döntés!

SKORPIÓ – fűszeres taco és fahéjas tekercs

Az intenzív életet élő csillagjegy élvezi az intenzív ízeket is. Ha péksüteményről van szó, akkor a hozzá hasonlóan réteges fahéjas csiga a legjobb választás. De a váratlan, sós reggeli taco extra fűszerezéssel is a te asztalod, ha épp ehhez lenne kedved!

NYILAS – reggeliző pelyhek és belga gofri

A tüzes Nyilasok meglepő módon ragaszkodhatnak néhány jól bevált dologhoz. Nincs ez másként a reggeli esetében sem: A rengeteg féle gabonát ugyancsak rengeteg féle módon lehet elkészíteni, és ez a sokoldalúság vonzó e jegy számára. Azonban a mesterien újragondolt gofrik is vonzó étkek lehetnek reggelire.

Forrás: hellogiggles.com/news/zodiac-sign-breakfast-food/, delish.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...