2019.01.02. 17:23:57 8865 275

Reggelizz csillagjegyed szerint! 1-6.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az asztrológusok szerint a csillagok állása annyira pontosan behatárolja személyiségünket, hogy a csillagjegyünk szerint még az is meghatározható, hogy milyen ételt kellene fogyasztanunk, khm, fogyasztanánk legszívesebben reggelire. Kíváncsi vagy, milyen a te tökéletes reggelid?

Finom reggeli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom reggeli

BAK – omlett és palacsinta

Kávé, narancsé és melléjük a laza reggelek igazi klasszikusai: A jegy szülöttei realisták, így megértik, hogy a jó dolgok időigényesek, ezért a változatosan készíthető omlettek és édes (amerikai) palacsinták nyugodt szívvel ajánlhatóak nekik.

VÍZÖNTŐ – palacsinta és granola

A humanitárius Vízöntők nagy szenvedéllyel állnak hozzá az élethez és az ételhez. Ha az értékrendjének megfelelő reggelit szeretne, akkor az a fenntartható gazdaságokból származó alapanyagokból fog készülni! Ezért a házi készítésű granola mindig nyerő, de nem vetik meg a sós vagy édes palacsintákat sem.

HALAK – fánk minden mennyiségben

A kreatív csillagjegy mindenben megtalálja a jót, még a kalóriadús fánkocskákban is! Ha nem ő süti az édes étket, akkor egy kávézóba betérve is tökéletesen el tudja vele kezdeni a reggelt. Még rendőrnek sem kell lennie.

KOS – avokádós pirítós és friss gyümölcsök

A bevállalós Kosok könnyű szívvel hagyják az unalmas zabkását másnak, és szívesen választanak valami rendhagyóbbat arra, hogy feltöltsék magukat energiával. Ez miért ne lehetne egy finom avokádókrémes pirítós? A reggelik bajnoka, a friss gyümölcs is nektek áll a legjobban!

BIKA – Croissant és buggyantott tojás Benedict módra

A dekadens menüket kedvelő csillagjegy a ráérős reggeleken mindenképp készítse el a híres angol reggeli tojásételt (Eggs Benedict). A sietősebb napokon is kényelmes Bikák pedig kedvenc reggeli alapanyagaikat állítsák össze egy ízletes croissant szendviccsé.

IKREK – Bagel és sajt

A levegő elemmel kapcsolatban álló jegy élvezi a váratlan helyzeteket, ezért semmi rendhagyót nem ajánlhatunk számukra reggelire sem! Az édes sajtkrémmel és gyümölcsökkel felturbózott reggelik tökéletesen passzolnak a személyiségükhöz. Ha sósabb ízekre és társadalmi életre vágynának már kora reggel, akkor pedig irány a kedvenc reggeliző helyük egy közös bagelezésre!

Forrás: hellogiggles.com/news/zodiac-sign-breakfast-food/, delish.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Távhűtéssel, akusztikus tűzoltó készülékkel, hőszabályozó ruházattal a klímaválság ellen

A legélhetőbb városok listáján legtöbb alkalommal dobogós helyhez jutó Bécs, legutóbb a dinamikusan fejlődő távhűtő központjával hívta fel magára a figyelmet. A Wien Energie eddig magáénak tudhatja a legnagyobb és legerősebb távhűtésre specializált központot, mely a bécsi főpályaudvaron helyezkedik el. Vajon milyen, az ehhez hasonló technológiai vívmányok segíthetnek bennünket abban, hogy elviselhetőbbé tehessük a mostani, és várhatóan a jövőbeli forróságot?

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?