2019.09.03. 12:18:49 8565 298

Reggelizz a Szüzekkel és turmixolj gyümölcsöt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gyakorlatias Szüzek az egyszerű reggeleket favorizálják, a reggelijük is e szerint készül, csak még egy fontos tényezőt szeretnek figyelembe venni: az első étkezés egészséges is. 5 perc előkészület, néhány hörpintés és pöröghetnek is tovább, immár energiával feltöltve.

Gyümölcsös smoothiek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyümölcsös smoothiek

A smoothie-k egyre divatosabbak mostanság, csakhogy a boltok polcain kissé borsos áron találhatók meg. De miért is vennénk meg az előre csomagolt terméket, amikor percek alatt előállíthatjuk mi magunk is? Így ráadásul garantáltan csupa olyan kerül bele, ami az ízlésünknek megfelelő.

Narancs-barack smoothie

Ez az igazán gyümölcsös reggeli attól lesz különleges, hogy krémesebb, mint a hagyományos turmixok. Éppen ezért leginkább kanállal lesz fogyasztható.

Hozzávalók két adaghoz:

  • 1 db felszeletelt banán,
  • 1 és fél csésze szeletelt/kockázott őszibarack,
  • fél csésze zsírszegény görög joghurt,
  • ¾ csésze narancslé

Az alapanyagokat egymás után öntsük bele a turmixgépbe, majd keverjük jól össze. Öntsük ki két tálkába a sűrű smoothie-t, és díszítsük a tetejét tetszés szerint:

Illik hozzá a friss mangó, a kiwi és a kék áfonya is!

Tipp: A turmixhoz felhasznált gyümölcsök közül legalább az egyik legyen előzőleg lefagyasztott.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában