2019.01.12. 17:02:45 12735 404

Reggeli (nemcsak) BAK jegyűeknek: Bögrés omlett 2 perc alatt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben kedvet kaptál a horoszkópod szerint étkezni reggelente, jó hírünk van a számodra! Ezennel elindul minisorozatunk, amely minden hónapban az aktuálisan uralkodó csillagjegynek mutat be egy receptet, természetesen a neki ajánlott ételek közül. Lássuk először a Bak jegyűek reggelijét!

Omlett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Omlett

Mit szólnátok egy bő két perc alatt összedobható gyors és finom reggelihez? 1 percnyi előkészület és 1 percnyi főzési idő árán meg is kapjuk a bakok által áhított omlettet, ami ráadásul gluténmentes és még a vegetáriánusok is elfogyaszthatják.

A bögrés omlett hozzávalói:

  • 2 tojás
  • 1 evőkanál kockára vágott és előpirított (színes kaliforniai) paprika
  • 1/4 csésze spenótlevél
  • 1 evőkanál (feta) sajt
  • 1 teáskanál szeletelt zöld hagyma
  • bors és só ízlés szerint
  • egy lehetőleg nagyobb átmérőjű bögre

Elkészítési utasítás:

  1. Vékonyan kenjük ki olajjal a bögre belsejét.
  2. Törjük fel bele a két tojást, és egy villával verjük is fel azokat.
  3. Adjuk hozzá az előzetesen már megpirított paprikakockákat, a darabokra vágott spenótot, az általunk kiválasztott sajtot darabokban, a zöldhagymát, és végül a sót és a borsot ízlésünk szerint.
  4. Óvatosan keverjük össze az egészet.
  5. Ezután tegyük bele a mikrohullámú sütőbe a bögrénket, és főzzük készre a reggelinket. A főzési idő a berendezésünk teljesítményétől függ, de kb. 1,5 perc alatt készen lesz.
  6. Miután kivettük a bögrét a mikróból hagyjuk kicsit hűlni jó 1 percig.
  7. Faljuk fel a reggelit, hogy energikusan indulhasson a napunk!

Forrás: joyfulhealthyeats.com/2-minute-egg-omelet-mug/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...