2021.03.01. 18:00:21 7295 227

Rakoncátlan, hullámos tincsek? – Így kezeld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy hosszú, loknikkal feldobott frizuránál nincs is romantikusabb. Mondja ezt általában az, akit egyenes tincsekkel áldott meg a sors, és csak kilónyi hajhab, hajlakk segítségével bír néhány hullámot a frizurájába varázsolni, azt is csak pár óra erejéig. Aki bezzeg göndör fürtökkel büszkélkedhet(ne)…

Göndör haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Göndör haj

Nos, ő nem biztos, hogy annyira romantikusnak látja saját frizuráját. Mert bizony ezeket a tincseket nem csak a romantikus pillanatokban, hanem a hétköznapokon is kordában kell tartani.

Íme, 3 házi kence, amikkel ez sikerülhet

Túró és méz

Keverj össze 5 evőkanál túrót és 1 evőkanál mézet, masszírozd be a hajadba. Hagyd hatni 5-10 percet – ennyi idő alatt szárad ki körülbelül a túró. Öblítsd ki alaposan, majd itasd le a vizet a hajadról. A problémás, kusza tincsek újra megszelídülnek majd.

Olívaolaj és tojássárgája

A hajad hosszától függően szükséged lesz 1-2 tojássárgájára és 2-4 evőkanál olíva- vagy mandulaolajra. Ezeket keverd össze. Hajmosás után vidd fel a keveréket a törölközőszáraz hajadra, hagyd hatni körülbelül 20 percig, majd alaposan öblítsd le. Arra ügyelj, hogy a nedvességet inkább itasd le a hajadról, ne dörgöld. Ennek a pakolásnak köszönhetően hajad újra élettel teli lesz, feltöltődik vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

Almaecet

Egy csésze almaecetet keverj össze egy csésze szénsavmentes ásványvízzel. Mosd meg a hajad, majd alapos öblítés után mosd át a keverékkel. Hagyd hatni a „szert” 10-15 percig, majd langyos vízzel öblítsd ki. Kéthetente ismételd a műveletet - az ecet alacsony pH-értékének köszönhetően tincseid hamar visszanyerik természetes ragyogásukat.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...