2016.07.21. 13:00:36 5172 194

Ragyogj pirosban! - Ezért fesd gyakrabban pirosra az ajkaid
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mostanában nagyon is divatosak az élénk színű, hangsúlyos ajkak. Kortól függetlenül mindenki bátran kenheti, keni is és hagyja, hogy szája dögösebbnél dögösebb színekben pompázzon. Ám a piros szín valamiért kitűnik a tömegből. Sőt, már tudományos magyarázat is van rá, miért érdemes gyakrabban elővennünk ezt az árnyalatot.

Rúzs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rúzs

Azon kívül, hogy rendkívül csábító, még ezek miatt érdemes pirosra festeni a szádat:

  1. Az élénkpirosra kikent szájú hölgyek nem csak szexibbnek, de kompetensebbnek, megbízhatóbbnak tűnnek munkájukban. Ha mindezt sötétre festett szemekkel kombináljuk, csak fokozzuk a hatást.

  2. Ha ilyen kerül az ajkaidra, üdébbnek és fiatalabbnak is tűnsz.

  3. A piros szín a nem csak az üdeségünkért és frissességünkért felel. A piros feldobja a szürke hétköznapokat, javítja hangulatunkat.

  4. A New York Post egy kérdőívéből kiderül, hogy a vörös ajkak tulajdonosait a megkérdezettek egyáltalán nem tartják kegyetlennek. Sokkal inkább hiszik azt róluk, hogy alkalmasak arra a pozícióra, amiben vannak. Ezek a „bevállalós” hölgyek magabiztosságot sugároznak.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...