2023.11.08. 08:35:00 5514 206

Ragyogj az old money makeup stílus szerint!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A stílusos nő tudja, hogyan kell divatosan, mégis alkalomhoz illően megjelennie, és ez nem csupán az öltözékre, de a sminkre is érvényes az esetükben. Ismerkedjünk meg az old money stílusú sminkeléssel, és tudjuk meg, milyen alkalmakra érdemes hordanunk.

Elegáns, bronz színű smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elegáns, bronz színű smink

Az old money stílusról első körben a divat, azaz az öltözködés kapcsán hallhattunk. Ennek a trendnek az a lényege, hogy a klasszikus vonalvezetésű, monokróm ruhákat úgy válogatják össze az emberek, hogy azok a megfelelő kiegészítőkkel úgy álljanak rajtuk, mintha ők is a felső tízezer kevésbé hivalkodó köreiből származnának.

Ezek a ruhák minőségi anyagból készülnek, drágábbak, mint a konfekcióruhák, viszont még messze nem olyan borsos az áruk, mintha haute couture, azaz egyedi gyártású, exkluzív darabokat vásárolnánk meg. A sikkes, mindenképpen márkajelzés nélküli darabokat könnyen beilleszthetjük a ruhatárunkba, ha rendelkezünk egy kevés stílus érzékkel, de amúgy is érdemes egy stílus- és színszakértőt meglátogatnunk, hogy valóban a megfelelő módon jelenjen meg személyiségünk az öltözködésünkben is.

Az old money stílusú smink éppúgy, mint a ruházat, visszafogott. A legfontosabb ismérve, hogy ez is észrevétlenül hirdeti a gazdagságot vagy esetünkben annak látszatát.
Amiért a mai nők körében egyre népszerűbb az az, hogy a tökéletes módon felkent sminktermékek tompább színe letisztultságot áraszt, valamint egészséges kinézetet kölcsönöz.

Az old money makeup, ha hasonlítani szeretnénk másik trendhez, akkor talál a no makeup sminket említhetjük a természetessége és feltűnésmentes tündöklése miatt. Az old money szintén előszeretettel alkalmazza a nude, és a bézses árnyalatokat, de megjelenik benne némi bronzos csillogás is. A hozzá felhasznált sminktermékekre pedig a minőség és a tökéletes, tartós fedés jellemző.
Inspirációként a Tiktokon és az Instagramon is rákereshetünk az ilyen tartalmú kis videókra, de ugyancsak aranybánya a YouTube “makeup tutorial” részlege, amennyiben megtetszett számunkra ez a trend:

A tökéletes old money (avagy quiet luxury) megjelenéshez természetesen a frizura is hozzátartozik, érdemes erre is odafigyelnünk, hacsak nem éppen azzal kívánjuk feldobni azt, hogy keverjük a nekünk jól álló stílusokat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...