2015.02.10. 20:23:26 11186 150

Plus size modell a bikinis magazinban - világszenzáció?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miért jó 2015-ben molettnek lenni? Jönnek a Plus Size modellek! Itt vannak híres divatmárkák legújabb plus size kollekciói! Ilyen és hasonló jelmondatok hirdetik, hogy a sovány modellek ideje lejárt, vagy legalábbis az egyeduralom megszűnni látszik. Ezt tükrözi a Sport Illustrated fürdőruhás külön száma is - ami természetes lenne, azt most világszenzációként éli meg a divatszakma.

Ashley Graham - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ashley Graham

A 26 éves Ashley Graham az első plus size modell, aki a Sport Illustrated című magazin ikonikus fürdőruha-különszámában szerepel. Az újság arról híres, hogy a leghíresebb topmodellek állnak benne modellt, illetve aki ebben szerepel, annak általában jelentősen fellendül a karriere. A különszám évente egyszer, év elején jelenik meg, amikor semmi nem történik a sportban.

Az amerikai nő a swimsuitsforall nevű márka fürdőruháit hordja a reklámban. „Tudom, hogy a domborulataim szexik, és azt akarom, hogy mindenki más is tudja, hogy az övék is az", nyilatkozta a magyar méretkategória szerint 44-es méretű modell.

A kampányhoz videó is készült.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...