2014.10.06. 18:19:28 2683 19

Oszd meg a kalandot! -Így népszerűsítik babahordozást
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fenti szlogennel, október 5. és 11. között idén is megrendezik a Nemzetközi Babahordozó Hetet, melynek keretében az ország több városában érdekes programokkal várják a témában már szakértő, illetve az újdonságra nyitott, ám eddig még bátortalan anyukákat, apukákat. A hordozás előnye, fontossága, gyermeknevelési tanácsok, mozgással kapcsolatos javaslatok és stílustanácsadás lesz a terítéken.

Babahordozó :) | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babahordozó :) | Fotó: 123rf.com

A legtöbben az afrikai törzsek „gyermekhordási” szokásaival érvelnek e „módszer” mellett. Mások az ember (utódgondozás szempontjából) aktív hordozottak csoportjába tartozása miatt vélik úgy, hogy ez a legjobb módja annak, hogy biztos alapokon álló, stabil anya-gyermek kapcsolatot építsenek ki csemetéjükkel. Nem mellékes érv a babahordozók használatát preferálók szerint, hogy így a gyermek, a hiedelmekkel ellentétben, a világ, az emberek felé nyitottabb, több önbizalommal rendelkező, kiegyensúlyozottabb, önállóbb személyiséggé fejlődik majd.

Videóval is népszerűsítenék a babahordozást!

Mi sem rábeszélni, sem lebeszélni nem szeretnénk senkit, de nem utolsó szempont, hogy az ember milyen „Happy” lesz tőle:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...