2020.05.16. 17:02:02 7751 254

Ősz hajszálak? Ne ess kétségbe! - A szürke az új őrület
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mióta világ a világ, igyekszünk tincseinket a lehető legjobb fényben, és a lehető legjobb színben feltüntetni, szó szerint. Manapság nem ragaszkodik mindenki ahhoz, hogy az eredetitől teljesen eltérő hajszínt viseljen. Végülis, a szürke is egy szín, és nem is olyan unalmas.

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Sőt, szürke tincseknek is megvan a maguk előnye!

  • Hangsúlyosabb szemek! Tudtad, hogy az ősz hajszín mellett sokkal élénkebbnek tűnik a szemek színe?

  • Szürke tincsek=érettebb kor! Míg az első ősz hajszálaktól inkább megriadunk, hiszen az idő gyors múlását, esetleg az öregedést jelezhetik, addig a szürke hajzuhataggal már sokkal magabiztosabbak lehetünk, hiszen érett korunkra lehet bizonyíték.

  • A szürke tincsek reneszánszukat élik! Vagyis míg korábban takargatni szerettük volna őket, manapság büszkén viselhetjük azt, vagy annak bármely árnyalatát.:-)

  • Csak a frizuraválasztással kell törődnöd! Időt és energiát spórolhatsz meg, ha a természetes árnyalat mellett voksolsz, hiszen csupán a frizuraválasztásra kell koncentrálnod, és az üzletben is csak ennek elkészültét kell kivárnod.

  • A szürke az már majdnem szőke! Ha mindig is kacérkodtál a szőke hajszínnel, csupán néhány árnyalat választ el ettől a színtől!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...