2014.07.11. 19:28:12 3808 31

Óriásplakátok társadalmi újrahasznosítása: egy zseniális ötlet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajléktalanokon segítene egy építészeti tervezőcég Szlovákiában. A Design Develop vállalat Gregory Project néven futó projektje már most óriási visszhangot kapott, hiszen nem akármilyen ötlettel álltak elő. Az óriásplakátok által közrefogott területet alakítaná át gyakorlatilag összkomfortos kis lakásokká, ahová hajléktalanná vált embereket szállásolna el. Nézd meg a látványterveket!

Plakátlakás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Plakátlakás

A plakátlakások költségét a felületek reklámbevételéből fedeznék, a lakások alapterülete pedig nem is lenne olyan kicsi: egy pici konyha asztallal, fürdőszoba, ágy és tárolók is elférnének benne. Az áramkérdés is megoldott, hiszen az óriás plakátok általában ki vannak világítva. Az ötlet fantasztikus, ha van, aki tőkével megtámogassa az egészet, és gondoskodik a rendszer fenntarthatóságáról is. Az biztos, hogy hirdetőként az itt elhelyezett reklámunk is extra figyelmet kapna, így valós érdeklődésre is számíthat a vállalat a projektje iránt.

Lakhatás hajléktalanoknakLakhatás hajléktalanoknak
Lakhatás hajléktalanoknakLakhatás hajléktalanoknak
Lakhatás hajléktalanoknakLakhatás hajléktalanoknak
Lakhatás hajléktalanoknakLakhatás hajléktalanoknak

Forrás: kreativonline.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...