2015.09.05. 11:03:27 15776 310

Oldjuk meg a „farmer-rejtélyt”! - 4 probléma + 4 megoldás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már itt az ősz, de az esős, nyirkos időért nem rajongunk túlzottan, azért egy dolog vigasztaljon minket: újra belebújhatunk kedvenc farmerunkba. Ám meglehet, a nyár, illetve a nyári grillpartyk, fagyikelyhek, koktélozgatások nem múltak el nyom nélkül, és az örök darab már nem úgy áll rajtunk, ahogy kellene.

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

De az is előfordulhat, hogy tökéletesen fest rajtunk kedvenc nadrágunk, csak az évek alatt vesztett fényéből. Esetleg épp új farmer vásárlására adnánk a fejünket, de valamiért egyik, általunk kiválasztott darab sem áll úgy rajtunk, ahogy mi azt szeretnénk. Ilyen nehéz lenne egy farmerral? Dehogy! 4 probléma, 4 megoldás, mely könnyebb, mint gondolnád.

1. Hol van már a régi szín?

Sajnos, előfordul, hogy kedvencünk egy idő után elveszíti színét és kifakul. Egy minimális fakulás elkerülhetetlen, de lassíthatod a folyamatot, ha odafigyelsz a farmer mosása közben! Mielőtt a mosógépbe teszed, mindig fordítsd ki és ha van rá lehetőséged, természetes fényen szárítsd. Ha nincs, akkor se kövesd el azt a hibát, hogy a szárítóba teszed a nadrágot! Ha szeretnéd, hogy sokáig eredeti fényében és színében tündököljön a farmerod, kerül el a szárítógépet!

2. Ha kilóg itt, kilóg ott…

Az a bizonyos úszógumi, ami a már bevezetőben is írt nyári lazulások következtében jön létre. A nadrág dereka fölött kibuggyanó pocakocska, „oldalhájacska” nem túl esztétikus látvány. És mielőtt a picit husibbak szóvá tennék, hogy „Már megint mi!”, elmondjuk: ez néha a kifejezetten vékony hölgyekkel is megesik. A megoldás erre az lehet, hogy magasabb derekú farmert választasz, ami szépen elfedi a kis hurkácskákat, pocakot. Meg persze ősszel sem késő elkezdeni sportolni kicsit!:-)

3. Azok a fránya ráncok!

Most kivételesen nem arról lesz szó, hogy mit tehetsz az apró ráncokkal az arcodon! Vannak ráncok máshol is, amik legalább annyira bosszantóak. Ha hosszú a farmerod a bokádnál általában „összeráncosodik”, ami nem is túl szép, illetve kicsit összenyom, alacsonyabbnak, esetleg még szélesebbnek is mutat. A következő vásárláskor inkább válassz olyan farmert, mely a bokádnál végződik. Kényelmesebb viselet és csinosabbnak is érzed magad benne!

4. Az a bizonyos teve…

… és az ő talpa. Ugye, értitek? Szeretjük a szűk farmert, ám néha bizony ott vág be, ahol nagyon nem kéne. Ez kényelmetlen is, és valljuk be, nem is nyújt túl esztétikus látványt. Habár a szűk, leggings szerű farmeroknál megvan a veszélye, hogy az intim területeken „bevág”, de valamennyit javíthatunk a helyzeten, ha kicsit vastagabb anyagból készült nadrágot választunk.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.