2016.10.07. 17:59:12 9447 231

Októberi filmpremierek - Ráadásul moziünnep van hétvégén!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Thrillerek, drámák, akciófilmek, vígjátékok és természetesen új mese is várható a moziban októberben! Ja, és a hétvégén moziünnep is van, így féláron mozizhatsz! A hűvös időben ez igazán klassz programnak ígérkezik, szerintünk ne hagyd ki, csak ne felejts el helyet foglalni vagy előre beszerezni a jegyeket, mert garantált a tömeg!

Mozi és popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi és popcorn

Lány a vonaton – Már a mozikban

Akinek tetszett a könyv, nem biztos, hogy ugyanúgy fog rajongani a filmért. Sajnos elég megosztók a kritikák az egyébként nagyon fontos szociális kérdéseket érintő filmről: család, elválás, alkoholizmus stb. Emily Blunt főszereplésével egy kicsit átlagosra sikeredett thrillert láthatunk a moziban, míg a könyv nem hiába best seller. Aki nem olvasta a történetet, és nincsenek nagy elvárásai a filmmel kapcsolatban, annak valószínűleg nézhető lesz.

Mindenesetre itt a sztori: „Rachel (Emily Blunt) minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje (Justin Theraux) az új feleségével (Rebecca Ferguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Ewans) élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek és hűségesek egymáshoz. Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el.” (port.hu)

Inferno – Október 13.

A nagy sikerű Da Vinci kód és az Angyalok és démonok harmadik részében Tom Hanks azaz Langdon prof tovább nyomoz. Nem tudja, hogy miért ébredt egy lőtt sebbel, miért pont Firenzében és mit keres nála egy érdekes tárgy. Az egyetlen dolog, ami orvosnő segítőjén (Felicity Jones) kívül a rendelkezésére áll az egy Dante idézet. „A legforróbb hely a pokolban azoknak van lefoglalva, akik az erkölcsi válság idején megőrizték semlegességüket.” Rendkívül izgalmasnak és látványosnak ígérkezik a film.

Gagarin – Október 20.

A történelmi dráma természetesen a világ első űrhajósaként ismert Jurij Gagarinról szól. A film pontosan 108 perc, ami Gagarin 108 perces Föld körüli útjának hosszával egyenlő, és próbálják hűen ábrázolni az űrhajózás történetének egyik legnagyobb korszakát, illetve Gagarin életébe is betekintést nyerhetünk, aki földműves családból származott, és teljesen megfordult vele a világ a szovjet űrprogram miatt..

A könyvelő – Október 27.

Egy autista könyvelő (Ben Affleck), aki valószínűleg a világon mindenkinél jobban ért a szakmájához, egy nap érdekes megbízást kap. Egy robotikával foglalkozó cég könyvelését kell rendbe tennie, és a számok furcsa dolgokra mutatnak rá a cégen belül, aminek természetesen nem mindenki örülne, ha kiderülne…

Trollok – Október 27.

A gyerekek sem maradhatnak le az októberi mozizásról. A színes Trollokról szóló mese egyértelműen nekik szól. A sztori nem túl eredeti - két Troll kalandos útra indul, távol otthonuktól -, de figurák legalább aranyosak, és Justin Timberlake énekli a betétdalát.

Még azért a szeptemberi filmek közül is tudunk szerencsére csemegézni, hogy kihasználhasd a moziünnepet!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...