2022.03.28. 17:47:21 6825 242

„Ó béke! béke! legyen béke már! Legyen vége már!” – Dalok a békéről, a békéért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, Babits Mihály szavai soha nem voltak ennyire aktuálisak, mint manapság. Mikor ez a cikk született, már javában, nagyjából 3 hete tombolt a háború a szomszédos Ukrajnában. És sajnos sejtésünk sincs, hol van még a vége.

Béke - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Béke

Sokan, sokféleképpen énekeltek, írtak a mindenki által áhított békéről, ami sajnos arról is tanúbizonyságot tesz, hogy az ember nem, vagy csak nagyon nehezen tanul a hibáiból. Időről időre robbant ki teljesen értelmetlen, nem egyszer mondvacsinált indokkal háborúkat, aminek elszenvedői soha nem a „békétlenek”, sokkal inkább az ártatlan civilek. Ezért nem egy zenész emelte fel már a hangját és ált ki a béke mellett.

John Lennon: Give Peace a change

Michael Jackson: Heal the Word

The Eagles: Peaceful Easy Feeling

Koncz Zsuzsa: Békét és reménységet

John Lennon: Imagine

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...