2020.08.22. 11:07:18 6560 189

Nyárvégi piknik? – Ezeket vidd magaddal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha az idő strandolásra már nem alkalmas, akkor jöhetnek az egyéb kültéri programok! Ilyen egy közös kirándulás a családdal, barátokkal. Csupán némi napsütésre, jókedvre, egy óriási plédre lesz szükséged. No, meg még néhány apróságra!

Nyárvégi piknik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyárvégi piknik

A legegyszerűbb, ha készítesz magadnak egy listát arról, mi mindent érdemes magaddal vinned egy ilyen kirándulásra.

A nélkülözhetetlen

Enni- és innivaló nélkül el ne indulj! A kiadós túrázásban biztosan megéhezik és megszomjazik a család.

Ez sem árt, ha Veletek van!

Egy termosznyi meleg ital, például tea jó, ha megbújik a piknikkosárban! Ezen kívül a kávé se maradjon otthon!

Legyen nagy és lehetőleg pihe és puha!

Egy nagyméretű pléd elengedhetetlen a nyugodt és kellemes piknikezéshez! Az sem baj, ha egy vízhatlan takaró is kerül alá, de a lényeg, hogy az egész társaság ráférjen.

Figyelj a szállításra!

Az előzőekhez szorosan kapcsolódva, amit még érdemes beszereznünk, az egy nagyméretű piknikkosár, vagy táska! Ebben kényelmesen elférnek a fentebb és majd a lentebb írt holmik is.

Tedd hidegre!

Ami inkább a hideg szállítást igényli, annak szerezz be egy hűtőtáskát mindenképpen!

Fő a kényelem!

Az ember lánya nem csinál nagy ügyet az étkezésből egy-egy piknik alkalmával, hiszen néhány szendvics és egy kis keksz simán megteszi ilyenkor. Ha kicsit komolyabbra veszed a figurát, összedobhatsz egy kicsit összetettebb „piknikkaját”, akkor evőeszközöket, tányérokat mindenképpen tegyél el! A poharak persze minden esetben fontosak!

Ne maradjon el a móka sem!

Kártya, könnyen szállítható társasjáték, frizbi, focilabda, tollaslabda szett feltétlenül kerüljön a táskátokba!

Apróságok, amiket szintén nem érdemes otthon hagyni

Szalvétára vagy papírtörlőre biztosan szükséged lesz, ezek ne maradjanak otthon. Ezeken kívül természetesen papírzsebkendő is kerüljön bele a táskába! Mivel a környezetünkre is érdemes ilyenkor is odafigyelnünk, szemeteszsákot is vigyetek magatokkal!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...