2023.07.04. 15:33:23 6742 234

Nyári véradókampányt indít a vérellátó szolgálat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyereményjátékkal egybekötött véradókampányt indít július 3. és 31. között az Országos Vérellátó Szolgálat; a véradók - online regisztrációt követően - állatkerti belépőket és ajándékcsomagokat nyerhetnek.

Véradás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Véradás

A véradókampány célja felhívni a figyelmet a nyári hónapok alatti véradás fontosságára a megfelelő mennyiségű vérkészítmény biztosítása érdekében.

A nyári időszak minden évben kihívás elé állítja a hazai vérellátást, ebben az időszakban sokkal intenzívebb toborzómunkát kell végezni annak érdekében, hogy naponta 1600-1800-an éljenek a véradás lehetőségével, hiszen a nagy meleg és az utazások miatt a rendszeres véradók aktivitása csökken. Ezért különösen fontos, hogy minél több olyan embert tudjanak mozgósítani, akik csak ritkán, vagy még soha nem éltek a segítségnyújtás e formájával.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...