2021.06.08. 09:15:00 8541 227

Nyári nyelvtanulás? Újabb szuper nyelvoktató alkalmazásokat mutatunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyelvtanulás még játékos formában is egy nagyon bonyolult feladat, ami miatt sokan az elején felhagynak vele. Az esti ismétlések, a post-iteken kiragasztott kifejezések, az eredeti nyelven való filmnézés mind-mind segíthetnek célod elérésébe. De ehhez szükséges lehet egy jó app is!

Angol tanulás applikációval - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Angol tanulás applikációval

Korábban már bemutattuk nektek az akkoriban leginkább felkapott 3 nyelvtanuló alkalmazást , amiknek idő közben újabb és újabb vetélytársai akadnak. Most ezekből mazsolázunk, hogy te is megtalálhasd a kedvedre való segítőtársat.

Bábeli zűrzavar helyett szólalj meg bármilyen, neked tetsző nyelven:

Pimsleur - Ha fontos, hogy szóban is tudj kommunikálni

Beszédgyakorlatok, digitális kártyák és kihívások, csupán 3 a sokféle, társalgási nyelvtudást erősítő feladatsorból. Az offline mód használható applikáció leckéit menet közben is tanulhatjuk.

Mondly - Ha játszva haladnál: A legjobban ajánlott app gyerekeknek

A gyors és hatékony nyelvtanulást videojáték-alapú stratégiákkal teszi lehetővé, és anyanyelvi beszélőkkel történő együttműködése révén többféle akcentussal is megismerkedhetünk. A Mondly könnyen kezelhető felépítése miatt is az egyik legalkalmasabb a leendő kis nyelvzsenik számára.

Mango - Ha a saját tempódban tanulnál idegen nyelvet

A 70 (!) féle nyelven működő alkalmazással akkor és olyan ütemben haladhatsz, ahogy csak akarsz. Az interaktív tanfolyamokon a szókincs és a nyelvtan mellett az adott kultúrába is belecsöppenhetsz.

Drops - Ha csak napi 5 perced van: Szótanulás kimondottan külföldi utazásokhoz

A játékszerűség és a napi időkorlát sokak szemében vonzóvá teszi ezt az appot. Ha külföldön lenne szükséged az idegennyelv használatára, figyelmedbe ajánljuk a direkt erre a célra való funkciójukat! A gazdagon illusztrált, gyors leckék igazán a szókincs fejlesztésére adnak lehetőséget.

Ha kimondottan az angol nyelvre van szükséged:

Xeropan - Időutazás angolul

A magyar fejlesztésű alkalmazás egy szórakoztató történeten és folyamatosan frissülő tartalmokon keresztül tanítja meg angolul a szorgos felhasználókat. A változatos feladatok mellett a beszédet és a kiejtést is gyakorolhatjuk vele. Ingyenes és fizetős részei is vannak.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában