2018.02.12. 17:47:26 12001 321

„Nyálas” dalok helyett – Rendhagyó Valentin-napi dalok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bálint nap közeledtével minden rádió és tv csatorna csakúgy ontja magából a szerelmesebbnél szerelmesebb, csöpögősebbnél csöpögősebb slágereket. Legyünk őszinték, szerelem ide, szerelem oda, azért egy idő után kellőképpen elegünk lesz belőle.

Valentin-nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin-nap

Már a könyökünkön jön ki a sok mézes-mázas, így szeretlek, úgy szeretlek, így halok meg érted, úgy halok meg érted szövegű, dallamú nóta. Még akkor is, ha életünk legszerelmesebb időszakát éljük!

Mit tegyünk?

Nincs mit tenni, ilyenkor a legjobb megoldás talán, ha pár napra kiiktatjuk életünkből a rádiózást, tévézést. Esetleg füldugót használunk! Vagy kiveszünk pár nap szabit, és otthon, a világ elől elbújva vészeljük át ezeket a szirupos, szívecskés, szerelmetes napokat! Vaaaaagy…!!!!

Ha maradnánk a szerelmes dallamoknál…

… akkor a „tálalást” változtasd meg! Vagyis variáld meg az előadókat, és máris máshogy szól majd egy-egy csöpögősebb sláger!

Mit szólnál néhány igazán kemény fiúhoz?:-)

Bevallom, először földbe gyökerezett a lában, amikor megláttam, hogy ők éneklik a Savage Garden formáció egyik legszerelmesebb dalát. Sőt, szerenádot adnak egy fiatal lánynak. Aztán nem tudtam, hogy most sírjak, vagy nevessek!:-) Aztán egész megtetszett! Jöjjön néhány szerelmetes szerzemény, a legkeményebb futballszurkolók előadásában!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...