2022.02.10. 12:35:00 6080 184

Nyakunkon a Valentin-nap! Kedves programötletek "évtizedes" kapcsolatban élőknek (is)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet imádni, vagy utálni a Valentin-napot, azonban ez egy olyan nevesített alkalom, amikor jó kiszabadulni a szokásos kerékvágásból, és megünnepelni a szerelmünket. Új, de legalábbis kevésbé elcsépelt, ugyanakkor romantikus és szórakoztató programokat azonban egyre nehezebb kitalálni.

Ünneplés pezsgővel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünneplés pezsgővel

Otthon ünnepelnél? Rossz idő kerekedett? Pénzszűkében vagy? Bármi is legyen a kívánalom, egy kis útmutatással személyre vagyis párra szabott program alakítható ki a szerelmesek napjára…vagy estéjére…de akár vasárnap is tarthatod!

Újdonságok felfedezése

Mindig mindenki tud meglepetést okozni, ez még a hosszú évtizedek során együtt élő párok tagjaira is igaz! Próbáljatok ki együtt egy számotokra ismeretlen éttermet vagy konyhát, és figyeljétek egymás reakcióit. De egy könyvesboltba is beszabadulhattok, hogy egymásnak választott könyvvel tágíthassátok a másik látószögét.
Ha pedig inkább otthon maradnátok, keressetek jópofa személyiségteszteket, amiket aztán önmagatok és párotok nevében is töltsetek ki. Mit gondolsz, melyikőtök ismeri jobban a másikat?

Kirándulással egybekötött programok

Az idei tél elég kegyes hozzánk, így akár kirándulást is szervezhetünk: De, hogy biztosan ne fagyjon le a lábunk, kössük össze a természetjárást vagy a városlátogatást egy meglepetés beltéri programmal is! Ilyen lehet a csokoládéműhely, csillagvizsgáló, sörfőzde vagy borospince meglátogatása.

Közös (kézműves) foglalkozás

Ajándékozhatsz magatoknak egy új hobbit is, amit ki tudja, talán hosszú-hosszú évekig is űzhettek majd közösen. Párod érdeklődési körét mindenképpen vedd figyelembe, amikor választasz az élményfestés, a gokart, a sportlövészet, a fazekas és keramikus foglalkozások stb. közül.

Dobd fel az otthoni ünneplést!

A klasszikus virág és otthon főzött vacsora kombinációt szintén fel lehet kissé rázni: Bekötött szemmel fogyasztandó kóstoló falatkákkal más érzékeket is fel tudtok ébreszteni. Ezt persze követheti egy kölcsönös masszázs ;)
A konzervatívabb párok tartsanak egy laza estét, amikor is (old school) társasjátékok mellett figyelhetnek egymásra a jól megszokott filmnézés helyett.
De az is kedves meglepetés lehet, ha az első randevútok fontos elemeit csempészed bele a napba, és a megszokott vacsora helyett készülhet egy ínyencségekkel teli villásreggeli!

Forrás: www.marieclaire.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...