2016.11.03. 17:23:55 10303 269

Novemberben a mozikban - filmelőzetesek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nézd meg ezeket a mozielőzeteseket, és garantáltan a szádban fogod érezni a friss pattogatott kukorica ízét. A felhőtlen kikapcsolódásra vágyók novemberben is találnak kedvükre valót a mozikban.

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

A könyvelő – már a mozikban

Egy autista könyvelő (Ben Affleck), aki valószínűleg a világon mindenkinél jobban ért a szakmájához, egy nap érdekes megbízást kap. Egy robotikával foglalkozó cég könyvelését kell rendbe tennie, és a számok furcsa dolgokra mutatnak rá a cégen belül, aminek természetesen nem mindenki örülne, ha kiderülne… Közben azért segítsége is akad, a csinos Dana, azaz Anna Kendrick személyében.

Doktor Strange – Premier: november 3.

Doktor Strange jó nevű idegsebész volt, mielőtt egy baleset következtében elveszített volna a kezei felett az uralmat. A gyógyulást nem csak a hagyományos helyeken kereste, hanem eljutott egy mágikus helyre is, a Himalájában. Itt azonban nem pusztán a kezeit ígérik neki, hanem sokkal többet: valódi mágussá válhat, aki segíthet a világnak megküzdeni a sötét erőkkel. Választania kell.

Legendás állatok és megfigyelésük – Premier: november 17.

J.K. Rowling a Harry Potter könyvek írójának legújabb kalandos, varázslatokkal fűszerezett története novembertől már a mozikban látható! Kellemes családi kikapcsolódásnak ígérkezik azok számára, akik szeretik a fantasy filmeket, és kedvelték Harry Potter meséit. A sztori kb. 70 évvel a Potter-történetek előtt játszódik, régimódi varázslókkal, boszorkányokkal és fenevadakkal.

Tapló Télapó 2. : november 24.

Willie Soke, azaz a tapló Télapó (Billy Bob Thornton) visszatér Chicagóba, és magával hozza a börtönből éppen nem rég kiszabadult Marcus-t (Tony Cox), valamint a már 21 éves, de még mindig pufók és angyalképű kis kölyköt is (Brett Kelly). Ezt a Mikulást idén sem a kedvessége miatt fogjuk megszeretni, a válogatott káromkodások, az alkohol és a szex viszont ugyanúgy a film velejárója, mint a 2003-as első részé volt. Gyerekeket ne erre a filmre vigyünk a moziba… :) Aki az első részen jól szórakozott, az bizonyára ezt is élvezni fogja.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...