2017.08.17. 17:46:53 11718 337

Nők a volán mögött – 3+1 dolog, amit minden hölgy elkövet vezetés közben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sok férfi gondolja úgy, hogy egy nőből aztán nem lehet jó sofőr. És hogy ugye a nők nem tudnak parkolni. Ja, és tolatni sem. Persze, azért néha-néha a teremtés koronái is belátják, hogy ezek eléggé elhamarkodott kijelentések. De azért tényleg vannak olyan dolgok, szokások, amiket csakis mi, nők követünk el a volán mögött!:-)

Női sofőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női sofőr

Mert előítéletek ide, nagy igazságok oda, azért tegyük csak a szívünkre a kezünket, kedves Nőtársaim: néha elég érdekes dolgokat bírunk művelni vezetés előtt, alatt.:-) Mentségünkre legyen mondva, hogy a gyengébbik nem képviselőiként egyszerre több mindenre tudunk figyelni. Ha meg mégsem, akkor egy szempilla rebegtetéssel sok mindent meg tudunk oldani. Nos, lássuk, mikre is vetemedünk mi, nők a volán mögött!

Tökéletesen tudunk vezetés közben…

... énekelni!

Mindegy a sebesség, mindegy, hol haladsz éppen, városban, vagy épp az autópályán, ha felhangzik a kedvenc dalod a rádióban, szinte biztos, hogy az előadóval énekled Te is. Ha teheted, még közben mutogatsz is, csak hogy hatásosabb legyen! Azért arra ügyelj, hogy ablak fel legyen húzva… pláne, ha a városban, a dugó közepén araszolsz éppen.

... pillanatok alatt dühbe gurulni

És nagyjából ugyanennyi idő alatt le is bírunk nyugodni, de az a néhány perc, másodperc, ami a kettő között van… az bizony veszélyes!:-) Mert miért jött ki elénk, miért oda parkolt, miért megy olyan lassan…??? És különben is, miért van itt ennyi autó??!!:-)

...zsörtölődni

Ha egy kedves arcú hölgy széles mosollyal, ám furcsán mozgó ajkakkal kedvesen int, hogy persze, nyugodtan kanyarodj ki előtte Te (kissé szabálytalanul), még szaladj át a gyalogosnak éppen pirosra váltott lámpás zebránál, akkor biztos lehetsz benne, hogy valami nagyon nem szép dolog hagyja el éppen a kedvesnek tűnő ajkait. És igen, Te is szerepelsz ebben a csúnya „történetben”.

... rádiót lehalkítani

Ha kedvenc zeneszámunknak vége, szinte biztos, hogy azonnal lehalkítjuk a rádiót. Pláne, ha éppen valamilyen manőverre készülünk. Ennek oka csupán annyi, hogy lehalkított rádiónál jobban látunk.;-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...