2023.01.11. 17:56:28 7245 270

Nincs rá szó - beszélgetések az élet végéről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs rá szó - beszélgetések az élet végéről, az odavezető útról, az elmúlásról és a veszteségekről. Elindult a Magyar Hospice Alapítvány podcast sorozata.

Temető - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Temető

Gyakran nehéz szavakat találni a veszteségre, artikulálni a szorongásokat. A halált elidegenítjük, s így nem tudjuk a félelmeinket feloldani, a saját és mások elmúlását megfelelően realizálni és feldolgozni. A gyásznál megnémulunk, és a társadalom is elcsendesedik, amikor szembekerül vele. A Nincs rá szó podcast nyíltan beszél életvégről, halálról, gyászról. A műsor további célja a gyermek- és felnőtthospice láthatóvá tétele emberi történeteken át. Közismert emberek, civilek, életvéggel foglalkozó szakemberek (orvosok, pszichológusok, ápolók) osztják meg tapasztalataikat és érzéseiket ebben a tabusított témában.

Alapítványunk és Simonyi Balázs műsorvezetőnk a katartikus és szemléletformáló beszélgetésekkel szeretné elősegíteni a szembenézést, hiszen mindenki érintett volt, mindenkit érint most vagy érinteni fog. A podcastsorozat 2022. december 17-től indul a 24.hu-n, az új adások szombat délutánonként érkeznek. Az első vendégek között lesz többek között Sváby András műsorvezető, Feledy Péter újságíró, a nemrég elhunyt tájfutó és hospice aktivista, Monspart Sarolta özvegye, dr. Muszbek Katalin, alapítványunk igazgatója és dr. Biró Eszter vezető pszichológusunk is.

Kiadó: Magyar Hospice Alapítvány

Forrás: OS

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...