2019.05.05. 10:49:12 10260 300

Nevessünk együtt! – 4+1 nevetős film anyák napjára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán az egyetlen ünnep, „évforduló” az anyák napja, amiről még a férfiak sem feledkeznek meg. Egy szál virág, egy finom bonbon, valami különleges, vagy éppen saját készítésű meglepetés minden anyuka szívét megdobogtatja. De a legértékesebb ajándék, amit magunkból adhatunk, az együtt töltött idő.

Anyák napja, köszöntés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyák napja, köszöntés

Hogy ez egy finom ebéd kettesben az anyukánkkal, esetleg egy hosszabb vagy éppen rövidebb séta, vagy egy közös sütizés, az már mindegy is. Ám ha az anyukánk iránti érzéseiket néhány, közösen megnézett filmkockával fejeznénk ki, akkor itt van néhány együtt nevetős képkocka. Boldog anyák napját minden Édesanyának, Nagymamának!

Ha anyák napján együtt nevetnétek…

Nem férek a bőrödbe

Ilyen amikor anya és lány szerepet cserélnek. És persze, rájönnek, hogy mégsem olyan egyszerű a másik élete.

Nicsak, ki beszél!

Megunhatatlan, vicces, és garantáltan nevetős film az anyaságról. No, és egy család születéséről!:-)

Anyád napja

Na jó, itt a főszereplő a leendő meny és a „kedves” anyós – aki fél elengedni az amúgy felnőtt, teljesen független fiát. És ez nem egy vicces szituációhoz vezet.

Rossz anyák

Igazi terápiás film anyukáknak „Én vagyok a világ legrosszabb anyukája” napokra!:-)

Rossz anyák karácsonya

És mi van akkor, ha a nagymamák is feltűnnek a színen? Nem kevés galiba, nevetés és némi sírás!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...